|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους κόλλησα τα τζαμια και τις κόντρες και τώρα το ενυδρειο είναι στο σταδιο που το εχω γεμισει με νερο για να δω μην εχω κανενα δυσαρεστο αποτελεσμα!!!Μεχρι στιγμης μετα απο πολυ κοπο ολα πανε καλα!Το ενυδρειο εχει διαστασεις 120Χ40Χ40 Εχω ομως καποιες ερωτησεις οσον αφορα τα ψαρια που θα βαλω μεσα οταν θα ειναι τελειως ετοιμο.Εχω ενα αγγελοψαρο σε ενα μικροτερο ενυδρειο!Ψαχνοντας στο site του Τσαμη για το ποια ψαρακια μπορουν να συνυπαρξουν με αυτο κατεληξα στα εξης :
balandiocheilus melanopterus (ασημενιος καρχαριας) Leporinus fasciatus Apteronotus albifrons Melanotaenia praecox Hamigrammus erythrozonus Hasemania nana Hyphessobrycon erythrostigma Pterophyllum Altum Cyrtocara mooril Pelvicachromis pulcher και φυσικά Pterophyllum scalare Φυσικα δεν προκειτε να μπουν ολα αυτα τα ψάρια απλα θελω τις γνωμες σας για τοιχον συνδιασμους!Δεν θελω να το κανω πολυ φυτεμενο!!Θα εχει φυτα αρκετα αλλα σκεφτομαι να φτιαξω το Background απο φελιζολ! Μια αλλη απορα που εχω ειναι σχετικα με την φιλτρανση!!Λεω να φτιαξω ενα φιλτρο τυπου Αμβουργου που να ποιανει ολη την μια πλαινη πλευρα παχους 5 cm και απο μεσα να βαλω κυκλοφορητη 100λιτρα/ωρα,θερμοστατη,μακαρονι και siporax!Τι λετε ρε παιδια?Θα δουλεψει το όλο συστημα?Εχω μπερδευτει παρα πολυ με την ολη διαδικασια!Please help me!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρωσιμο με ψαρια | sam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 16-11-07 11:07 |
Μπερδεμα με ποιοτητα νερου.... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 28-10-07 15:13 |
Θερμοκρασια και ψαρια | gatulis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 27-08-06 17:39 |
βοηθεια σχετικα με τη φιλτρανση | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 39 | 25-08-06 11:55 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |