|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλο ειναι για τετοιους πειραματισμους να ρωταμε πριν μπουν ζωντανα μεσα, για να μην πανε αδικα τα money.......
|
|
||||
|
||||
![]()
απο το pet shop Που τοπηρα μου ειπε οτι εννοηται πως θα ζησει....εχω ενα φιλτρο της eheim μεχρι 60 λιτρ και του εχω βαλει μεσα siporax,μπλε σφουγγαρι μεγαλων πορων,filterwool και δουλευει για 3 μηνες χωρις προβλημα αρα ειναι στρωμενο...οχι δεν εχω βαλει ουτε αραγωνιτοι ουτε ζωντανο βραχο ολα με την ωρα τους....θερμοκρασια 26 βαθμους και 1030 αλλατοτητα...ε τι λετε?
|
||||
|
||||
![]()
τι σημαινει ενα φιλτρο δουλευει 3 μηνες χωρις προβλημα?...και χωρις ψαρια μεσα?? εχεις μετρησεις αμμωνιας-νιτρωδων-νιτρικων? επισης η αλατοτητα σου ανεβασμενη....αλλα για να μη σου λεω οτι να΄ναι...αν θες βοηθεια αυτο που θα πρεπει να κανεις αμεσα ειναι:
1ον. να δωσεις οσες παραπανω πληροφοριες μπορεις για το ενυδρειο σου...ποτε και πως το ξεκινησες και τι ενεργειες εκανες ως τωρα...τι εχει μεσα και τι δεν εχει... 2ον. ξεκινα το διαβασμα απο τωρα! αυτα οσο περιμενεις απαντησεις απο τους γνωστες του θεματος γιατι εγω δεν ειμαι...
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο το ειχα 3μηνες σε αλλο ενυδρειο με ψαρια...δεν εχω αλλες μετρησεις εκτιος απο αυτες..για την αλλαατοτητα το ξερω και την διωρθωνω...οτι εχω πει ειναι 20λιτρ με νε φιλτρακι eheim.ετοιμο θαλλασινο νερο και ενα tomato clown αα και θερμοστατη...αυτα..
|
||||
|
||||
![]()
...επίσης, διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά...σε γλυκού νερού το έχεις στρωμένο;;
Γιατί αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι στρωμένο σε αλμυρό για να "κάνει δουλεια"
|
||||
|
||||
![]()
εννοηται βρε σε αλμυρο.....απο φιλο το πηρα γιατι πηρε μεγαλητερο και του εκανα οντος δουλεια με αυτη την αναβαθμισει που ειχε κανει
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
...τα υπόλοιπα θα στα πουν οι αλμυροί για εγώ τα θαλασσινά....μόνο με ουζάκι (προς το παρόν). ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρειο μου την γνωμη σας | panoscorfu | Fish Only | 6 | 06-01-09 18:36 |
τη γνωμη σας | Dionysia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 29-12-08 18:21 |
Denitrator.Την γνωμη σας | alexx | Φίλτρανση | 4 | 24-11-08 13:51 |
γνωμη για πετρωμα | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-07 08:59 |
τη γνωμη σας | GP250381 | Δίσκοι | 35 | 19-06-06 15:01 |