|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ληγμενο, επιστροφη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ ευχαριστω!!!!!.....
------------------------- Γίνεται με κανα τροπο να κανω το ασβεστολιθικο χαλικι μη ασβεστολιθικο?????? ή κοτσανα????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη StelMex : 17-01-09 στις 01:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δε γινεται ....
|
||||
|
||||
![]()
Αλλα μολις τωρα τα καταλαβα ολα......Πηρα μια χουφτιτσα απο το ενυδρειο μου χαλικι, την εβαλα σε ενα ποτηρακι απο σφηνακι και εριξα υδροχλωρικο οξυ.....Κανενας αναβρασμος.......Αρα δεν ειναι ασβεστολιθικο, εεεε?????????
|
|
||||
|
||||
![]()
...να συμπληρώσω ότι για δεις αν είναι ασβεστολιθικό πρέπει το χαλίκι να είναι στεγνό.
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα χαλικι, το στεγνωσα με μια πετσετα, και μετα εριξα υδροχλωρικο οξυ (το βρησκεις ευκολα στο σουπερ μαρκετ σε μια πορτοκαλι συσκευασια)....Μεχρι χθες νομιζα οτι ηταν ασβεστολιθικο το χαλικι γιατι ειχα κανει την εξης κουταμαρα: πηρα χαλικι και το εβαλα πανω σε ενα μαδερι απο οικοδομη που ηταν γεματο ασβεστη, αφρισε για τα καλα και εγω νομιζα οτι ηταν το χαλικι.......χα χα χα χα χα !!!!!!!!
------------------------- Παιδια μπορω να γεμισω πρωτα το ενυδρειο μου με νερο, να το θεσω σε λειτουργια και μετα να φυτεψω φυτα?????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη StelMex : 17-01-09 στις 18:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|