|
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως μπορεις να μου απαντησεις σε αυτο?????.....Γινεται να στρωσω το ενυδρειο μου ΜΟΝΟ με μπολι και οχι με αμμωνια????????
------------------------- Για το τεστ, λει κατω κατω (tetra ειναι το τεστ) Verw.:/Exp.:/Val.: και εχει 15.1.08.....Τι σημαινει αυτο????? Ληγμενο δεν ειναι???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη StelMex : 17-01-09 στις 00:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εν ολίγης, όχι μόνο μπορείς να το στρώσεις αλλά το στρώνεις και πολύ πιο γρήγορα.
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ ευχαριστω!!!!!!!!!!!
------------------------- Σχετικα με το τεστ???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη StelMex : 17-01-09 στις 00:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ληγμενο, επιστροφη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ ευχαριστω!!!!!.....
------------------------- Γίνεται με κανα τροπο να κανω το ασβεστολιθικο χαλικι μη ασβεστολιθικο?????? ή κοτσανα????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη StelMex : 17-01-09 στις 01:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δε γινεται ....
|
||||
|
||||
![]()
Αλλα μολις τωρα τα καταλαβα ολα......Πηρα μια χουφτιτσα απο το ενυδρειο μου χαλικι, την εβαλα σε ενα ποτηρακι απο σφηνακι και εριξα υδροχλωρικο οξυ.....Κανενας αναβρασμος.......Αρα δεν ειναι ασβεστολιθικο, εεεε?????????
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|