|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή Πανο απ'οτι κατάλαβα είναι δύσκολα για παφεράκια...οκ...
Θα δω κι αλλες προτάσεις γιατί τα ζωοτόκα δεν ήταν πολύ κινητικά και ήταν κατα κάποιο τρόπο μονοτονα σε συμπεριφορά και τώρα που εχω συνηθήσει κάπως τις κιχλίδες δύσκολα ξεκολάω... Απο τα κριμπς μου αρέσουν αλλά δεν βρισκω μεχρι στιγμής... Ψάχνομαι για κατι σε north america ή σε κανενα ζεύγος γκουράμι νάνους. Βέβαια αν βρεθούν τίποτα brevis-similis σύγουρα δεν τίθεται θέμα με το τι θα διαλέξω. ΑΟ μάλλον θα πάρω οτι και αν επιλέξω ετσι για να υπάρχει...
|
||||
|
||||
![]()
δε νομιζω οτι θα δυσκολευτεις να βρεις κριμπς....μη σου πω οτι δε θα χρειαστει καν να αγορασεις....στις αγγελιες τσεκαρες??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φοβάμαι μην δώ κανένα ενυδρείο σε τιμή ευκαιρίας και πάρει το μυαλό μου αέρα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
To εχω δει...
Απλά ελεγα να βάλω κατι σε apisto ή κατι σε νοτια Αμερική ωστε να βάλω και μερικά hatchets γιατί δεν βρίσκω συγκατοίκους απο Africa για τα κριμπς... Δεν ξέρω τι να κάνω ειμαι σε απόγνωση... Λέτε να μην κάνω εξοδα για τα μικρότερα ωστε να πάρω το 320αρι που θέλω γρηγορότερα;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο για τα έξοδα και το 320.. Εσύ ξέρεις.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στα λίτρα αυτά κριμπ μόνο ζευγάρι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες για βιολογικό υλικό! | gregoryn | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 30-12-08 23:32 |
Ιδέες για Aquascaping | AlexandraT | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 10-11-08 20:35 |
400 Λίτρα Δίσκοι Ιδέες... | kostasthess_ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 28-10-08 08:27 |
96litre Revolution!!! | Σπύρος Μ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 249 | 20-06-08 17:29 |
Μερικές Ιδέες; | Derfisch | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-01-08 22:34 |