|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι! Ετσι μου χε πει ο πετσοπάς! Αλλα μόλις τωρα είδα αυτό!
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537 ![]() ![]() ![]() Αντε να δουμε μήπως βελτιωθεί η κατάσταση τώρα που τα φύτεψα... |
|
||||
|
||||
![]()
η απαντηση ηταν τελικα μεσα στο ενυδρειο μου και ηταν ancistrus οταν του εβαζα αγγουρακι ολα οκ οταν ομως δεν ειχε εχινωδορο τελικα τους εβγαλα γιατι εγινε μονο με γαριδες και το φυτο οπως και τα αλλα ειναι οκ οποτε αυτος εκανε την ζημια
|
||||
|
||||
![]()
OK! Αν δω οτι συνεχιζεται το προβλημα και μετα το φυτεμα θα δώσω πόδι κι εγώ στον ancistrus μου...
|
|
||||
|
||||
![]()
και να για να τον πιασεις στα πρασα μια με δυο ωρες αφοτου κλεισεις τα φωτα πανε κοντα στο ενυδρειο και θα τον δεις να τον γλειφει αρκει να μην το εχεις ταισει πριν γιατι αλλιως μπορει και να μην το τρωει αμα ριχνεις αγγουρακι καροτακι καθημερινα δεν θα στον πειραζει καθολου
|
||||
|
||||
![]()
Ασε το ψαρι, φυτεψε τα φυτα κανονικα και βαλε και καμια ταμπλετα διπλα (οχι πολυ κοντα 2-3εκ.) απο τη ριζα τους και βλεπεις
![]() Ενημερωσε στο τελος το θεμα για την εξελιξη.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Echinodorus... | s-vitzi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 24-04-08 23:33 |
echinodorus | antonis t83 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-03-08 10:58 |
Echinodorus | Mikepap | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 14-01-08 06:43 |
echinodorus | flipper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 26-05-07 03:26 |
echinodorus ...? | s-vitzi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 23-02-07 17:34 |