|
|
|||
|
|||
![]()
Όποια λύση και να επιλέξεις θα έχεις κάποιο σχετικό θόρυβο, εκτός αν και η επιστροφή σου θα είναι μικρή.
Την λύση που προτείνεις εγώ δεν θα την έκανα.
|
||||
|
||||
![]()
γιατί?λόγο κατανάλωσης ενέργειας?σου ακούγεται κουλό?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή Θανάση!! Μπράβο σου γιατι πιάνουν τα χέρια σου!!
![]() Θα οδηγείτε με σύστημα durso το νερό στο sump? Θα συμφωνήσω για το σφουγγάρι ότι δεν πρέπει να μπει πάνω, καλύτερα να το βάλεις στο πρώτο διαμέρισμα του sump. Καποιες μικρές παρατητήσεις για το άριστο αποτέλεσμα. Θα μπορούσες να το κάνεις λίγο πιο στενό και πιο μακρύ και να παίξεις με 2 durso έτσι ώστε να κατεβάζεις περισσότερο νερό και να είσαι ήσυχος σε περίπτωση που κολλήσει το ένα απο τα 2... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θαναση αυτο δεν το εχω καταλαβει, το νερο απλα θα περναει απο τον πατο της υπερχειλισης μεσω ενος σφουγγαριου; η θα βαλεις durso;
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!!
εγω το εκανα ετσι με το σκεπτικο μολις υπερχειλιζει το ενυδρειο, θα τρεχει μεσα στην υπερχειλιση στο πατο της οποιας εχει τρυμα 4 εκ. κι απο εκει με σωλινα νερου θα τρεχει στο πρωτο διαμερισμα του σαμπ... δεν θα εχει σύστημα durso... σφουγγαρι στο πρωτο διαμερισμα του σαμπ φυσικα και θα εχει απλα σκεφτηκα αν κανει πολυ θορυβο να εβαζα και ενα σφουγγαρι στη υπερχειλιση... λογικα δεν θα εχει πολυ θορυβο... γιατι θα κυλαει το νερο στο τζαμι και θα πηγαινει στην τρυπα της υπερχειλισης... μολις δουλεψει θα δουμε ... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι θα κανει σαν καζανάκι...σιγουρα...
![]() αν μπορεις να προσαρμόσεις τουλαχιστον μια durso τώρα θα ήταν ότι καλύτερο.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
νεοκλη ισως να εχεις δικιο αλλα... εχω το κακο ελλατωμα να δοκιμαζω... οποτε θα τα ενωσω ολα κανονικα και θα κανω δοκιμη!!! αν κανει θορυβο θα κανω τις απαραιτητες διορθωσεις... μην το παρεις οτι δεν δεχομαι συμβουλες... απλα ειμαι ατομο που μου αρεσει να πειραματιζομαι και να δοκιμαζω... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτο!!!!!
![]() ![]() ![]() Ειναι πολυ καλό αν έχεις εστω και μια μικρή αντίληψη των πραγματων και σε συνδυασμό με το αν πιάνουν τα χέρια σου ειναι super!!!!!! Keep modding!!!!!! Κι εγώ κάπως έτσι είμαι... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχειλιση του φτωχου!!!! | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 06-12-14 06:15 |
diy υπερχειλιση | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 65 | 31-01-14 13:33 |
υπερχειλιση. θα κανει θορυβο??? | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-06-08 09:30 |
Υπερχειλιση... | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-12-07 11:13 |
Υπερχειληση... | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 06-11-07 08:57 |