|
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι θα κανει σαν καζανάκι...σιγουρα...
![]() αν μπορεις να προσαρμόσεις τουλαχιστον μια durso τώρα θα ήταν ότι καλύτερο.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
νεοκλη ισως να εχεις δικιο αλλα... εχω το κακο ελλατωμα να δοκιμαζω... οποτε θα τα ενωσω ολα κανονικα και θα κανω δοκιμη!!! αν κανει θορυβο θα κανω τις απαραιτητες διορθωσεις... μην το παρεις οτι δεν δεχομαι συμβουλες... απλα ειμαι ατομο που μου αρεσει να πειραματιζομαι και να δοκιμαζω... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτο!!!!!
![]() ![]() ![]() Ειναι πολυ καλό αν έχεις εστω και μια μικρή αντίληψη των πραγματων και σε συνδυασμό με το αν πιάνουν τα χέρια σου ειναι super!!!!!! Keep modding!!!!!! Κι εγώ κάπως έτσι είμαι... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα έχουμε δοκιμάσει και εμείς και την.... πατήσαμε...
![]() Ο θόρυβος γίνεται στο σωλήνα στο σημείο εισόδου νερού+αέρα... Καλή επιτυχία.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά την ίδια πατέντα έχω κάνει κι εγώ. Είναι σχεδόν αθόρυβη αν γίνει έτσι όπως δείχνω στις φωτο μου, καθώς η στάθμη του νερού είναι πιο πάνω από το σωλήνα της υπερχείλησης (τόσο μέσα στο ενυδρείο, όσο και μέσα στον κύβο της υπερχείλησης) και το μόνο που ακούω είναι το σκίμμερ μου...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο οτι καταλαβαινω δεν εχεις κανενα προβλημα με την υπερχειληση ε??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ψαξε και αλλους λογους εκτος του θορυβου για το θεμα ενυδρειο στο υπνοδωματιο.
πχ λογους ενοχλησης του ενυδρειου απο εμας στο υπνοδωματιο. Εγω ας πουμε δεν βαζω στα υπνοδωματια ενυδρειο γιατι βαζω εντομοαποθητικο το καλοκαιρι που ειναι πολυ τοξικο για τα ψαρια. Γιατι δεν ξεκινας ενα νεο σχετικο θεμα να παρεις αποψεις απο ολους? ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχειλιση του φτωχου!!!! | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 06-12-14 06:15 |
diy υπερχειλιση | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 65 | 31-01-14 13:33 |
υπερχειλιση. θα κανει θορυβο??? | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-06-08 09:30 |
Υπερχειλιση... | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-12-07 11:13 |
Υπερχειληση... | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 06-11-07 08:57 |