|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτοί που σου το λέγαν αυτό είχαν ενυδρεία με δίσκους?
Και με σωστή ανάπτυξη? Και με σωστή συμπεριφορά? ¶μφιβάλω!!!
|
||||
|
||||
![]()
έτσι λέγανε και ισχυριζόντουσαν οτι κάνα και αναπαραγωγές και ο ένας έλεγε οτι κανουν αυγά σαν τρελά με αυτές τις σηνθήκες νερού! και το καλύτερο από όλα είναι οτι συμφώνησε και ένας πωλητής μαζι τους
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην τα πιστεύεις αυτά Hary.
good wines -> (αυτή την function θα την κάμουμε?)
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τα ακούω γενικότερα και γελάω! και έχω ακούσει τα χειρότερα εδω και 1 χρόνο! Δίνω και κατατακτήριες σε ένα μήνα για χημικός οινολόγος και γενικότερα κάτι σκαμπάζω απο χημεία οπότε καταλαβαίνεις πως τα ακούω αυτά και τι εχω ακούσει κατα καιρούς σε καταστήματα κυρίως!
|
|
|||
|
|||
![]()
με ενδιαφερει η αποψη σου καθαρα απο την πλευρα ενος χημικου, οχι του χομπυστα που εχει ενα ενυδρειο και εχει την πορωση του για να τα εχει ολα τελεια
μια μικρη παρατηρησ, ας ειμαστε ολοι λιγο πιο δεκτικοι σε αποψεις διαφορετικες απο τις δικες μας |
|
||||
|
||||
![]()
Οι αποψεις πρεπει να συνδευονται και απο σχετικη τεκμηριωση, για να εχουμε κατι να πουμε.
Αλλιως ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ απλά θα σας υπενθυμίσω να ανατρέξετε στα λεγόμενα του Bleher σχετικά με τις αλλαγές νερού. Υπενθυμίζω επίσης ότι ο Bleher ενυδρείο κάτω των 600 λίτρων δεν το θεωρεί ενυδρείο. Βέβαια στα καταστήματα ακούγονται πολλά όχι μόνο από τους πωλητές αλλά και από τους ίδιους τους πελάτες που για κάποιο λόγο θέλουν να το παίζουν μάγκες και λένε διάφορες μπούρδες. Ο πωλητής το μόνο που έχει να κάνει είναι να συμφωνεί μαζί τους (τέτοια κορ'οιδα δεν βρίσκονται εύκολα)
![]() Επίσης βρίσκω υπερβολή τα 400 λίτρα εβδομαδιαίας αλλαγής του Πολλάτου. Μήπως να δοκίμαζες κανένα φυτο μέσα για να σου κατεβάζει τα νιτρικά; Είναι πολλά τα λεφτά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν είμαι χημικός! σκοπεύω να γίνω χημικός οινολόγος δηλ χημικός που ασχολείται με τις αντιδράσεις για παρασκεύη κρασιού. απλα κάποιες γνώσεις μπορει να ταυτίζονται με αυτό που έχουμε για χόμπι! και τα ενυδρεία μου μόνο τέλεια δεν είναι! Θέλουν πολύ δουλεια ακόμα και πολλά να μάθω αλλά πως να το κάνουμε δεν γίνεται 20% του νερου αλλαγη κάθε 40 μερες με 2 μήνες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλος ενας ενυδρειακος μυθος γεννιεται....
Αν μιλαμε για ενυδρειο 4-5000 λιτρων με10 δισκους, ισως..... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν τους ξαναδεις ρώτα τους πως το πετυχένουν και έχουν τέτοιες συνθήκες γιατί εγώ με 800 λίτρα νερό με αλλαγές εβδομαδιαίες 400 λίτρα και τα νιτρικά μου ήταν στα 40+ με 10 δίσκους μέσα και χωρίς φυτά .
Πάντως αν μας πουν το μηστικό θα μας σώσουν ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση δισκου | kanarini | Δίσκοι | 13 | 06-03-08 20:56 |
φυλο δισκου | rixardos73 | Δίσκοι | 15 | 28-10-07 14:32 |