|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια για την επάνοδο του ψαρή σου Nisam!
![]() Σε αυτό που πρέπει να δώσεις σημασία είναι όχι στην καταστολή των προβλημάτων, αλλά στην πρόληψη. Από τη στιγμή που ένα ψάρι αρρωσταίνει σημαίνει ότι κάτι το ενοχλεί και γενικώς εξασθενεί/στρεσσάρεται. ![]() Εύχομαι να μη σου ξαναεμφανιστεί το ίδιο πρόβλημα, καθώς υπάρχουν πολλοί δισκάδες (μεταξύ τους και εμού) με άσχημες εμπειρίες από το συγκεκριμένο σύπτωμα... |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου Genirous σε ευχαριστω πολυ, συγκεκριμενα οσους δισκους και να εχουμε ειτε 4,ειτε 5 ειτε 8 υπαρχει παντα το μαυρο προβατο στο ενυδρειο, δηλαδη αυτο που πειραζουνε παραπανω, ετσι και το δικο μου δισκακι ηταν δυστυχως σε αυτη την κατηγορια, τωρα ακομα καθαρη διαγνωση δεν εβγαλα ακριβως τι ειχε...και βλεπω οτι μπορει να ξερεις τι ειχε μπορεις να μου πεις και μενα ?
Η δικη μου περιπτωση ηταν επειδη παντα παρατηρω τα ψαρακια μου και βλεπω αν αισθανονται καλα, ετσι και αρχισα κατευθειαν θεραπεια γιατι ημουν σιγουρος οτι κατι ειχε.. .εαν εβαζα αλατι η κατι ελαφρι απλα μπορει να αποδυναμωνα το ανοσοποιητικο του ωστε να μην επιανε καλα το φαρμακο που μπορει να εβαζα στο μετα. Συγκεκριμενα πιστευω το ψαρακι οτι σωθηκε απο δυο τρεις μου κινησεις. 1 ηθελα ενα φαρμακο με γρηγορη αποτελεσματικοτητα και για καλη μου συμπτωση εχω ενα πολυ καλο μου φιλο σε ενα cosmozoo που ξερει καλα απο φαρμακα , ο οποιος μου προτεινε καθαρα το seachem και μετα το aquarium pharmachetical.. δευτερον απο την πρωτη ημερα με το που ειδα κιολας οτι αρχισε και εγερνε εσβυσα τελειος τα φωτα για να ηρεμησει βαζοντας το φαρμακο και αυξηση θερμοκρασιας. τελος την επομενη μερα που αναρωσε το φως το ειχα ακομα κλειστο ωστε να ειναι οι αλλοι Δισκοι ηρεμοι και να μην το πειραζουν.Ομολογω οτι ειχα και λιγο τυχη. ![]() Θα ηθελα να μαθω ομως τι ακριβως ειχε.. (διευκρινησει - τις τελευταιες ωρες ΠΡΙΝ βαλω το φαρμακο και κλεισω τα φωτα ειχε αρχιζει και ψιλο εγερνε κιολας) οποτε πειτε μου ποια ασθενεια μπορει να ηταν.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι κανουν πολλοι δισκαδες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Συχνές αλλαγές.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι σόρρυ έπρεπε να διευκρινήσω! Προχτές μίλαγα με κάτι τύπους που συνάντησα τυχαία σε ενυδρειακό κατάστημα. Πιάσαμε κουβέντα κατα τύχη ενώ κοιτούσαμε κάτι νεογένητα δισκάκια. Και μου λέγανε οτι΄κάνουν αλλαγή κάθε 40 μέρες με 2 μήνες το 20% του νερού και οτιδήποτε πάνω απο άυτό είναι υπερβολή ή αλιως 1 φορά το μήνα το 10% του νερού! εγω τώρα δεν μπορούσα να αντιπαραθέσω και πολλά γιατι είχαν έτοιμη μια απάντηση για όλα και στο τέλος μου είπαν αμα έχεις ΝΗ3=ο Νο2=0 Νο3<20 και PH 6 με 6,5 γιατί να κάνεις αλλαγή για να χαλάς το νερό σου?
Αυτά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτοί που σου το λέγαν αυτό είχαν ενυδρεία με δίσκους?
Και με σωστή ανάπτυξη? Και με σωστή συμπεριφορά? ¶μφιβάλω!!!
|
||||
|
||||
![]()
έτσι λέγανε και ισχυριζόντουσαν οτι κάνα και αναπαραγωγές και ο ένας έλεγε οτι κανουν αυγά σαν τρελά με αυτές τις σηνθήκες νερού! και το καλύτερο από όλα είναι οτι συμφώνησε και ένας πωλητής μαζι τους
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην τα πιστεύεις αυτά Hary.
good wines -> (αυτή την function θα την κάμουμε?)
|
||||
|
||||
![]()
Αλλος ενας ενυδρειακος μυθος γεννιεται....
Αν μιλαμε για ενυδρειο 4-5000 λιτρων με10 δισκους, ισως..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση δισκου | kanarini | Δίσκοι | 13 | 06-03-08 20:56 |
φυλο δισκου | rixardos73 | Δίσκοι | 15 | 28-10-07 14:32 |