|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τον Βράχο τον αγόρασα μαζί με το ενυδρείο μεταχειρισμένα.
Δεν συγκρίνεται τι θα αγόραζα αν διάλεγα από μαγαζί ούτε σε ποιότητα, αλλά ουτε και σε τιμή!!! Αυτά παν αντιθετα. Την μακροάλγη (δεν ήξερα τό όνομα) θα την βάλω στο τανκ εφ' όσον δεν έχω σαμπ και μόλις στρώσει η χημεία του νερού και απαλαχτώ απο τα πολλά νιτρικά που αντιμετωπίζω (λόγω μετακόμισης) τότε θα προσπαθήσω να απαλλαγώ και απ' αυτήν ΕΑΝ δεν μου αρέσει αισθητικά. (δεν ξέρω καν πως μοιάζει) Η θερμοκρασία ρυθμίστηκε στο 24,5 και ανέβηκε 28,8! Δεν καταλαβαίνω γιατί φτιάχνουν θερμοστάτες που δεν κλείνουν αυτόματα. Μετά δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει σήμανση θερμοκρασίας στο θερμοστάτη αφού είναι τελείως πλασματική. Τελοσπάντων την έχω ήδη ρυθμίσει. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν συνιστώ να μπει μακροάλγη σε ενυδρείο. Βέβαια αυτή η chaeto αφαιρείται σχετικά εύκολα. Μοιάζει σαν μαλλιά μπερδεμένα....
![]() Ίσως να ΝΟ3 να προέρχονται και από την αδυναμία του βράχου.... Αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Το σίγουρο είναι πως δεν θα έπρεπε να έχεις Νο3... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει οργανισμός που να την καταναλώνει και να καθαρίζει το ενυδρείο σε περιπτωση overgrowth?? (snail, γαριδα, αλλο)
|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δε ξέρω γιατί αλλά στο θαλασσινό οι θερμοστάτες κολλάνε πολύ εύκολα, σε μένα τουλάχιστον! |
|
||||
|
||||
![]()
Για το θαλασσινό η λύση είναι Τιτανίου.
|
|||
|
|||
![]()
οι τιτανιου θα δουλεψουν μονο με controller...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη οι τιτανιου δεν κολανε?
------------------------- Εγω εχω τιτανιου χωρις controller και δουλευει μια χαρα. Οχι οτι ο controller μας χαλαει... Καλο ειναι να εχουμε ολοι ενα controller τα εξοδα για να το αποκτησουμε του σε σχεση με αυτο που προσφερει ειναι ελαχιστα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Manolis : 28-11-08 στις 06:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Και πως ανάβει σβήνει?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάπου το χάσαμε!
Οι θερμαντήρες Τιτανίου (τουλάχιστον οι Schego) δεν έχουν θερμοστάτη! Επομένως δεν λειτουργούν (μένουν μόνιμα αναμένοι αν είναι στην πρίζα) χωρίς controller.
|
|||
|
|||
![]()
Aυτό εννοώ και εγώ παραπάνω. Και οι Aqua Medic χρειάζονται controller για να λειτουργήσουν...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα.. | tie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-08 01:02 |
Πρόβλημα;;;;; | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-02-08 08:48 |
εχω πρόβλημα | smartcdi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 26-09-07 13:18 |
πρόβλημα; | violinist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 04-04-07 13:34 |