|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις!
![]() Λοιπόν, skimmer: εν ολίγοις, δεν μπορώ να βάλω σκιμμερ. Θα το είχα κάνει φυσικά εδώ και μέρες αν γινόταν. Δεν γίνεται απλά γιατί δεν μπαίνει. Το καπάκι είναι 30cm ψηλό με τζάμι αεροστεγές στη μέση για να ακουμπάνε οι λάμπες... Η μόνη λύση ειναι το sump το οποίο καταλαβαίνετε ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να φτίαξω αυτήν την στιγμή... Σκέφτομαι όμως ότι με 2 ψαράκια (για τώρα) ίσως να μην το χρειάζομαι, και τα νιτρικά που έχω τώρα δεν δημιουργήθηκαν από μένα, (μετράω αμμωνία κάθε απόγευμα και είναι στα8ερά 0). Τεστ Δυστηχώς είναι σωστό. JBL αλλά το έλεγξα με νερό βρύσης και με νερό του γλυκού. Παράθεση:
Παράθεση:
¶σχετο- δάφνια τρώνε μιας και έχω πρόχειρη? Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Ο φωτισμός θα επακολουθήσει σε επόμενο ποστ πρηξίματος! χε χε χε! Τώρα έχουμε 2 Τ5 14000Κ λευκές. Απλα υπάρχουν και αλλά 2 μπαλλαστ οπότε θα γίνει ...πολυέλαιος! Παράθεση:
![]() Συνολικά, θα κανω μια αλλαγή νερου και ταυτόχρονα ελπίζω να βρω μακροάλγη! Συγνώμη για το μεγάλο ποστ!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα.. | tie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-08 01:02 |
Πρόβλημα;;;;; | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-02-08 08:48 |
εχω πρόβλημα | smartcdi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 26-09-07 13:18 |
πρόβλημα; | violinist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 04-04-07 13:34 |