|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχουν συνηθισει το νεο περιβαλλον? Εχεις καμια φωτο να δουμε το aquascape?
|
|||
|
|||
![]()
τα εχο περιπου κανα χρονο δισκολο να μιν εχουν εγγλιματιστι τοσο κερο δεδομενου οτι απο τι προτι κιολασ μερα ολα κιλαγαν κανονικα χορισ διγμα στρεσ αλλαγησ περιβαλοντοσ.θα βαλο καναδιο φοτο αν ινε απο μικρα κ απο τορα απλα περιμενο να παρο το κιν μου το εχο δοσι για επισκευη
|
|
||||
|
||||
![]()
Περιεργο.
Στο προφιλ σου γραφεις "Ενυδρεία 120L tanganyika+malawi cichlidsx8 60L redbellied piranhasx3" και γραφτηκες στο φορουμ 29-10-08. Δεν θα ανεφερες το μεγαλυτερο των ενυδρειων σου? Μηπως μας δουλευεις? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οχι ρε μαν δε δουλευο κανεναν απλα το 3το ενιδριο τορα το εστισα για να γινι το λεγομενο πιρανχοενιδριο κ τορα που σου γραφο περιμενο να στροσουν τα βακτιριδια κτλ για να βαλο τουσ ψαριδεσ. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
μεγαλε εχο αλαξι 2-3 ενιδρια κατα τι διαρκια ζοησ αυτον τον ψαρειον οποτε δε δουλευο κανεναν σα κ στιν τελικι δεν ιπαρχι λογοσ να σασ δουλεψο γτ να το εκανα εξαλου???κ στι τελικι οπιοσ θελι πιστευη καρφι δε μου κεγετε αδερφε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες καλησπέρα.
Τα τερατάκια μεγαλώνουν τάχιστα. Έχουν γίνει 2πλάσια σε μέγεθος μέσα σε 1 μήνα (επιφυλάσσομαι για νέες φωτό). Το θέμα που έχω είναι το εξής: Λόγω του συχνού ταίσματος (κυρίως αποξηραμένη γαρίδα και φιλέτο γλώσσας) που χρειάζονται (ίσως να το παράκανα κι εγώ λίγο με την ποσότητα ![]() Το ερώτημα είναι: Αν αφήσω τα θηρία ατάιστα για 2-3 μέρες (σε συνδυασμό με συχνές αλλαγές για καταπολέμηση της πλανάριας), θα έχω πρόβλημα; Φοβάμαι μήπως λόγω της πείνας τους, ξυπνήσουν τα κανιβαλιστικά ένστικτα. Βέβαια, απ'την άλλη θα έχουν και κολατσιό απο τα σκουλικάκια... ...αλλά λόγω της ανύπακτης πρότερης εμπειρίας, δεν γνωρίζω και γι'αυτό ερωτώ... Και κάτι άλλο.... ...έχω παρατηρήσει ότι σε 2 απο τα ψάρια, το "τελείωμα" της ουράς είναι κατάμαυρο ενώ στα άλλα είναι πολύ αχνό μάυρο ή και ανύπαρκτο. ![]() ![]() Να τονίσω επίσης ότι τα χρώματα τους είναι όλων τα ίδια (δεν είναι π.χ. εντονότερα σε αυτά με το έντονο μάυρο στην ουρά).
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 120 λίτρα | zagorakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 07-06-08 11:14 |
60 λίτρα | Z_X | Nano Reef | 6 | 19-01-08 21:48 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Πόσα λίτρα; | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-04 11:19 |
900 λίτρα | koko | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 04-11-04 18:30 |