|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
...ας κάνω ένα update ιας και έχω προχωρήσει αρκετά απο τότε που έκανα το τελευταίο post. Μερικές φωτό απο το πως είναι τώρα το ενυδρείο... ![]() ![]() ![]() Ο σκοπός είναι να γίνει βιοτοπικό. Μπήκε λευκή άμμος για υπόστρωμα, μερικά ξύλα και κάποιοι εχινόδωροι. Επίσης τα θηριάκα είναι 2-2,5 εκ και 9 στον αριθμό. Θα προστεθεί σύντομα και μπόλικο κερατόφυλλο στην επιφάνεια για να κρύβει το πολύ φως. Ψάχνω τώρα για κάποιο φυτό (χωρίς να ξεφεύγουμε απο βιοτοπικότητα) που να είναι πολύ χαμηλό και να μπει στο μπροστινά σημεία του ενυδρείου. Επίσης καλό θα είναι να μην έχει μεγάλες απαιτήσεις σε φως κλπ, μιας και θα σκοτεινιάσει αρκετά. (Τόσο όσο να μην έχουν πρόβλημα οι εχινόδωροι). Για πείτε καμιά ιδέα...;;..;;.. Μιας και το Happy Pet είναι απέναντι απο το σπίτι μου, τσα παιδιά τα ξέρω και πάρει αρκετά απο εκεί. Αυτά τα ψάρια βέβαια τα πήρα απο αλλού...
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 120 λίτρα | zagorakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 07-06-08 11:14 |
60 λίτρα | Z_X | Nano Reef | 6 | 19-01-08 21:48 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Πόσα λίτρα; | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-04 11:19 |
900 λίτρα | koko | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 04-11-04 18:30 |