|
|
|||
|
|||
![]()
Μην ντρεπεσαι, κανε οσες ερωτησεις θελεις... πυροβολα!
|
|
||||
|
||||
![]()
εσυ θα φταις μετα...
![]() ![]() Τα μικρα βρισκονται ακομα μεσα στις τρυπες που εχουν σκαψει οι γωνεις.Υπολογιζω οτι αυριο-μεθαυριο το πολυ θα αρχισουν το κολυμπι.Υποψην οτι στο ενυδρειο δεν υπαρχουν αλλα ψαρια. |
|
|||
|
|||
![]()
Ντίνο μας έχεις στο σκοτάδι.. Ενημέρωσε λοιπόν!
Κολύμπησαν; |
|
||||
|
||||
![]()
Και καμιά φώτο ε!!!
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι παιδια τα ψαρακια.τα μεταφερουν απο τρυπα σε τρυπα οι γονείς ολη την ωρα.ακομα δεν εχουν κολυμπησει αλλα μερικα κανουν καμια βολτα γυρο απο την τρυπα.δεν φευγουν βεβαια μακρια γιατι τα βλεπει η μαμα τα βαζει στο στομα της και τα γυριζει στην τρυπα μαζι με τα αδελφακια τους.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εβγαλα μια φωτογραφια αλλα δεν ειναι και πολυ καλη:κατω απο τον μπαμπα σε σταση ''την φωτογραφικη σου και τον πουλο" ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υποψιν οτι το μπουλουκι με τα μικρα που βλεπεις περιεχει πολυ περισσοτερα μωρακια απ' οτι νομιζεις.....
|
|
||||
|
||||
![]()
έχεις άλλα ψάρια μέσα? είχα και εγώ γέννες παλιότερα απο τα mictogeophagus άλλα δεν εμεινε τιποτα απο τους ροδοστομους. μαξιμουμ 3 με 4 μερες εζησαν απο την ωρα που αρχισαν να κολλυμπανε.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bolivian ram, Mikrogeophagus altispinosus | kanarini | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 10-04-09 17:11 |
Mikrogeophagus altispinosus | dinos99 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 23 | 13-10-08 01:00 |
γεννα | manolo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-04-07 17:14 |
Mikrogeophagus ramirezi | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 13-12-05 23:00 |
Κεραυνοβόλος έρωτας με Mikrogeophagus Ramirezi | pavloukos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 08-10-03 11:19 |