γεννα Mikrogeophagus altispinosus!!!
1 Συνημμένο(α)
για ριξτε ενα ματι τι μου ετοιμασαν τα ψαρακια μου!!!!!!
|
μπραβο !
εμενα οταν τα ειχα δεν μου καναν την τιμη για πες συνθηκες |
και τωρα μερικες ερωτησουλες.αυριο θα παω να παρω αρτεμια.απο ποτε θα πρεπει να αρχισω το ταισμα???επισης αυριο ειναι προγραματισμενη η εβδομαδιαια αλλαγη νερου.να την κανω κανονικα 'η οχι????
το ζευγαρι με τα αυγα βρισκεται μονο του στο ενυδρειο μαζι με το τριτο bolivian ram της παρεας το οποιο ειναι απομονωμενο στην αλλη ακρη.οι 8 αρλεκινοι που ηταν μεσα στο ενυδρειο μπηκαν προς το παρον στο 60αρι μαζι με τους 8 καρδιναλιους που υπηρχαν ηδη. |
ταισμα οταν κολυμπησουν τα μικρα
αλλαγη νερου καλυτερα μην κανεις συνθηκες ; |
Παράθεση:
ph 6,5 gh1 kh1 Υ.Γαυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι μεταξυ του ζευγαριου λιγο μετα αλλα κ κατα την διαρκεια της γεννας επεφτε τρελο ξυλο!!!!!:smt108:smt108 |
Παράθεση:
δυστηχως στο δικο μου ζευγαρι μονο ο αρσενικος ειχε ορεξη για ... ξυλο |
οταν κολυμπησουν εννοεις οταν σκασουν απο τα αυγα???
αλλαγη δηλαδη ποτε να κανω???Α και κατι αλλο το τριτο ψαρι να το βγαλω???αποτελει απειλη για τα μικρα??? |
ο γονος πρωτα θα πεταξει την ουρα του απο τα αυγα , μετα θα σκασει και θα τρωει απο τον λεκυθικο του σακο , μετα θα αρχισει να κολυμπα τοτε ταιζεις
αν μπορεις να βγαλεις τον τριτο κανε το |
Απειλη αποτελουν οι γονεις προς αυτο.
Αυριο πρεπει να ετοιμασεις αρτεμιες (2 καλλιεργειες τουλαχιστον, 3 το καλυτερο μηπως κατι παει στραβα) και να βαζεις εναλλαξ στη καθε μια ωστε ναχεις καθε μερα ναυπλιους. Ξεκινα δλδ αυριο τη πρωτη και μεθαυριο τη δεθτερη. |
ωραια αυριο πρωι πρωι παω για αρτεμια.το ψαρακι αναγκαστηκα θα το χαρισω καθως δεν μπορει να μπει σε κανενα απο τα αλλα ενυδρειακια μου.Αν δεν πανε καλα τα πραγματα με την αρτεμια μπορω να ταισω τροφη σε σκονη για ζωοτοκα???
|
:smt041Μπραβο dinos69:D
Καρπερο ζευγαρι .Σε βλεπω να ετοιμαζεις κι αλλο ενυδρειο....συντομα:D Καλη συνεχεια και καλη ανατροφη:D:D, +-3 |
μπραβο πολυ ωραια περιμενουμε video
|
Μπράβο, πολύ το χάρηκα!!! Τώρα καλή συνέχεια και κράτα μας ενήμερους...
ΥΓ. Βρήκες τώρα πως ξεχωρίζουν τα αρσενικά από τα θηλυκά; :smt040:smt040:smt040:smt040:smt040 |
Παράθεση:
αυριο εχει και βιντεακι με το θυληκο να φυνει αυγα κ το αρσενικο να γονημοποιει!!!!!σημερα δεν μπορω λογο τεχνικων προβληματων...:smt021:smt021 |
Μπραβο!!!:smt041:smt041:smt041
Με το καλο να δεις και ουριτσες!!! Υ.Σ. Περιμενουμε το βιντεο :roll: |
Περιμένουμε με ανυπομονησία το video ! ! ! !
Καλή συνέχεια και πάλι μπράβο |
πολυ ωραιο video μπραβο σου αντε και με το καλο να δεις ουριτσες
|
:roll:
|
:smt044 :smt101 :smt017 :smt081
|
Μπραβο και καλη συνεχεια?????
|
ακομα να το δειτε μμμ δεν ξερετε τα κολπα...ο westie εκανε την υποκλοπη και μου το εστειλε :D:D:D.
Dino να το ανεβασω |
να και το βιντεακι!!!!!:smt041:smt041
http://www.youtube.com/watch?v=6L-hINuiYhI ------------------------- να ρωτησω κ κατι για την αρτεμια.πηρα αρτεμια της ocean nutrition αλλα δεν λεει ποσο αλατι να βαλω.2 κουταλιες του γλυκου ειναι καλα???επισης νερο να χρησημοποιησω απο το ενυδρειο(μονο α/ο) η να βαλω βρυσατο??? |
βρυσατο ή το βρωμικο της οσμωσης
|
καλησπερα κ παλι παιδια.καπια απο τα αυγα ειναι ασπρα.απλα δεν εχου γονημοποιηθει η μηπως ειναι φουνγκους???οι γονεις δεν θα επρεπε να τα καθαριζουν????μηπως πρεπει να τα αφαιρεσω εγω???
|
2 Συνημμένο(α)
να και φωτογραφιες.
λοιπον??:confused::confused: |
καποια εκει στην μεση εχουν μυκητες καλυτερα να αφησει τους γονεις να τα βγαλουν
ετσι και αλλιως μπορει να τους τρομαξεις και να τα φανε ολα |
Παράθεση:
|
Αν δεν τα καθαρισουν εγκαιρως, ναι θα κολλησουν κι αλλα αυγα. Μην ανησυχεις και ασε τους γονείς να κανουν τη δουλεια τους. Τα περισσοτερα αυγα παντως ειναι γονιμα.
|
οι γονεις κανανε σωστα την δουλεια τους κ τα ψαρακια σκασανε μυτη:p:p.το προβλημα τωρα ειναι η διατροφη τους καθως οι δυο πρωτες πρωσπαθειες για παραγωγη αρτεμιας απετυχαν παταγωδως:rolleyes::rolleyes:.
Υ.Γαλλαγη νερου ποτε πρεπει να κανω???? |
Γιατι απέτυχαν ρε Ντίνο?:confused:
Πάρε της Sera τα σακουλακια που ειναι ετοιμα... μονο νερο βαζεις και μαζευεις τις αρτεμιες..!!! Αλλαγή έχω την εντύπωση καταρχην όταν θα κανεις να ειναι πολύ μικρές και σε τακτα χρονικα διαστηματα. Αντε καλα μεγαλωματα!!!:smt041 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:14. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board