|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια πως το βλεπεται καλα παει? εχω κανει καποια λαθη ?
η τοποθετιση των φυτων ειναι σωστη? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ ωραία στημένο...ίσως αντα 2 ξύλα στη μέση τα είχες στο 1/3 του ενυδρείου να φαινόταν ακόμα ποιο όμορφο...όσο για τα ψαράκια αν έιναι μόνο νεον το κοπαδάκι σου, νομίζω ακόμα 3-4 θα ήταν καλύτερα και ποθο συμπαγή συμπεριφορά κοπαδιού θα έβλεπες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτά ωραία είναι (κάποια βέβαια που έχεις μπροστά θα σου μεγαλώσουν πολύ και θα κρύψουν τα πίσω, αλλά αυτό το διορθώνεις στην πορεία)..
Ο ξιφοφόρος όμως.. ![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ο ξυφοφορως χαριστηκε μαζι με το ταιρη του κ εναν κλοουν που μου ειχαν πει οτι κανει για το ενυδρειο μου αλλα οπως διαβασα ειναι κοπαδισιος κ θελει κ 200 λιτρα
την θεση τους πειραν 4 μικρα coryboras albino τωρα ειμαι αναμεσα στο να βαλω καποιους καρδιναλιους ακομα η εναν αρσενικο κ δυο θυλικα Dwarf cichlid Apistogramma cacatuoides κ να το παω προς βιοτοπικο η συμβουλες ειναι πολυτιμες κ ευτιχος που μου ανοιξατε τα ματια γιατι καποια σινικιακα πετ ειναι για κλαματα ![]() ------------------------- μια καλυτερη παρουσιαση Διαστάσεις: Όγκος:96λιτρα Κατηγορία:κοινωνικο φυτεμενο Φυτά:2 myriophilum + 1 myriophilum matogrosense 4 vallisneries 1 echinodorus oselot 1 echinodorus blehermi 2 echinodorus magdalensis 1 lopelia cardinalis 1 cambomba aquatica + που δεν γνωριζω ονομασια Ψάρια / ¶λλα είδη:10 Cardinal Tetra - 4 coryboras albino 1 ramirezi Διακοσμητικά υλικά:1 ξυλο 1 ρυζα μοπανι χαλικι χαλαζιακο Φόντο:μαυρο Φωτισμός: 2χT8 gro lux Διάρκεια φωτισμού:8-10 ωρες Φιλτράρισμα:ehein substrat +σφουγκαρια Θερμοστάτης:δεν γνωριζω λεπτομεριες Λίπανση:kent freshwater Παροχή CO2:nutrafin Παράμετροι: pH:7.5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0mg/l Νιτρώδη (ΝΟ2):<0.3mg/l Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:50% καθε εβδομαδα Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalis : 03-10-08 στις 20:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το χαλικι τι παχος εχει?
εχεις ηδη ενα ραμιρεζι, δεν θα το κρατησεις? ΥΓ τα κλοουν θελουν 400+ λιτρα
|
||||
|
||||
![]()
to χαλικι ειναι πολυ ψυλο κ το ετρειψα στο χερι μου δεν ειναι εχμυρο καθολου το ραμιρεζι δεν γερω τελικα αν πρεπει η οχι να το κρατησω κ μια κ το θυξαμε τελικα ανοικη στα βαμμενα ψαρια ?
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν ανοικει στα βαμμενα ψαρια.
Αλλα νομιζω πως εχω δει μπαλουν βαμμενα που να φερνουν ελαχιστα σε ραμιρεζι...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικο φυτεμενο 230ltr | giorgosp | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 27-07-08 19:57 |
300 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 22-03-08 17:24 |
aaaooll κοινωνικο φυτεμενο | aaaooll | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 16-03-08 01:38 |
lmaikl(Φυτεμενο κοινωνικο) | maikl | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 04-05-07 22:21 |
60λιτρο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ | serifios | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-03-07 17:28 |