|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ιδου και το δικο μου ταπεινο ενυδρειο,τρεχει 8 μηνες με αυτη την μορφη και αν εξαιρεσουμε κατι προβληματακια με τις αλγες στην αρχη ολα πανε καλα.Ελπιζω και στα καλα σας σχολια
![]() Πληροφορίες Διαστάσεις:110x45x55 Όγκος:230ltr Κατηγορία:κοινωνικο φυτεμενο Φυτά:Hygrophila polysperma,rotala rotundifolia,ludwigia repens,bacopa caroliniana,limnophila aquatica,sagittaria subulata,cryptocoryne beckettii,hydrocotyle leucocephala,hygrophila corymbosa compact Ψάρια / ¶λλα είδη:2 scalare,10 ροδοστομοι,10 cardinal,2 ramirezi,4 oto,2 sae Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:2x30watt daylight,1x30watt grolux,2x18watt grolux Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:Εσωτερικο 900ltr bluewave,εξωτερικο fluval 303 Θερμοστάτης:bluewave 250 watt Λίπανσηpotassium 2φορες την εβδομαδα και μια το flourish Παροχή CO2:2κιλη μπουκαλα Παράμετροι: pH:6,8 Γενική σκληρότητα (GH):9 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):3 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:30% καθε 10 μερες Θερμοκρασία:27,1το καλοκαιρι θερμοστατης dixell με ανεμιστηρακι ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία:
|
|||
|
|||
![]()
Παρα πολυ ομορφο ! Πολλα και υγιη φυτα, Πολυ καλες συνθηκες διαβιωσης για τα ψαρια που εχεις. Ευγε απο μενα !
![]() Και τωρα το aquascape.. Κατα την γνωμη μου εχεις υποτιμησει την σπουδαιοτητα της μεσαιας ζωνης φυτων. Εχεις εναν τοιχο με ψηλα φυτα πισω και ενα λιβαδι μπροστα. Προσπαθησε να κλαδεψεις τα ψηλα φυτα ωστε να παρουν μια πιο θαμνωδη μορφη και επειτα διαμορφωσε μια ενδιαμεση ζωνη που θα δινει βαθος στο ενυδρειο.Η μεσαια ζωνη ειναι πολυ σημαντικη στο να κανει το ενυδρειο να φαινεται μεγαλυτερο απ οτι ειναι στην πραγματικοτητα και να οδηγει το βλεμμα στο σημειο που εμεις επιθυμουμε π.χ. ενα εντυπωσιακο φυτο,ξυλο ,πετρα κλπ. Παιξε με τις διαστασεις,βαλε λιγη φαντασια,λιγο ενστικτο και ειμαι σιγουρος οτι θα γινει υποδειγμα το ενυδρειο σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο κι απο μένα! Πολύ όμορφο, καταπράσινα φυτά, απλά και γώ συμφωνώ στο να δώσεις ένα σχήμα στα ψηλά φυτά. Και πάλι μπράβο σου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο!!!!!!!!!!!!
Εμένα μου αρέσει κι έτσι με δυο "επίπεδα" φυτών. Το μόνο που θέλω να πω, είναι να κρύψεις το φίλτρο πίσω από τα φυτά. Όπως και να το κάνουμε μας χαλάει την θέα!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.Το aquascape το παλευω καποια στιγμη πιστευω να τα καταφερω να φερω το ενυδρειο σε ικανοποιητικα επιπεδα.Τωρα οσο αφορα το εσωτερικο φιλτρο μετα τις διακοπες θα βγει και μπει ενα 2236
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο ενυδρείο μπράβο!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
κουκλι φιλε το ενυδρειο σου!
να το χαιρεσαι! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIO-400 Κοινωνικο φυτεμενο | Μικρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 63 | 21-11-11 19:43 |
300 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 22-03-08 17:24 |
aaaooll κοινωνικο φυτεμενο | aaaooll | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 16-03-08 01:38 |
lmaikl(Φυτεμενο κοινωνικο) | maikl | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 04-05-07 22:21 |
60λιτρο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ | serifios | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-03-07 17:28 |