|
|
||||
|
||||
![]()
το μεγεθος του ενυδρειο του φιλου ειναι 125 λιτρα
οσο για την τροφη ριχνω ελαχιστη κ καταναλονεται σε λιγοτερο απο 1 λεπτο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ποση ωρα εμεινε το φιλτρο χωρις να δουλευει μεχρι να το βγαλεις απο το ενα ενυδρειο μεχρι να το βαλεις στο δικο σου???
|
||||
|
||||
![]()
ουτε 10 λεπτα
|
|
||||
|
||||
![]()
κανονικα θα επρεπε να εισαι "στρωμενος"
αλλα οπως σου ειπαν τα παιδια αν το φιλτρο με το υλικο του φιλου σου εμεινε εκτος λειτουργιας και νερου πανω απο μια μερα οι αποικιες βακτυριων θα εχουν τερματησει
|
||||
|
||||
![]()
οχι εμεινε περιπου 10 λεπτα το βγαλαμε απο το δικο του το μισο κ το βαλαμε στο δικο μου κ απλα συμπλιροσα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για το φιλτρο μιλαμε και οχι για το νερο... καλα με το παιδι μενετε στο ιδιο σπιτι... ακομα και εκει θελεις πανω απο 10 λεπτα...
|
||||
|
||||
![]()
οχι ειχα ετοιμασει το ενυδρειο μου υποστρομα χαλικι φυτα ρευμα κ μετα πηγα βγαλαμε υλικα απο το δικο του κ τα εβαλα στο δικο μου μενουμε στην ιδια γειτωνεια ουτε 100 μετρα συμπλιροσα υλικο φυλτραρισματος για να γεμιση το κουτι επειδη εκεινος μου εδωσε το μισο του
------------------------- σημερα εκανα μετρησεις κ παλι τα ιδια αν αλλαξω το μισο νερο βαζω αντιχλωριο παλι? να ρειξω κ υγρα βακτιρια που εριχνα της πρωτες 10 μερες ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalis : 22-09-08 στις 09:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι μετρήσεις έχεις? με τι μετράς? Μια αλλαγή ποτέ δεν έβλαψε!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξατμιση νερου | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 27-04-08 16:21 |
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ | ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-01-07 15:01 |
Aναπλήρωση νερου | angel1984 | Λοιπός εξοπλισμός | 13 | 13-01-07 18:15 |
εξαγωγη νερου...... | klaz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 09-10-06 15:36 |
Αλλαγή νερου;; | Zisis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-09-06 18:16 |