|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλοι μου.εχω να κανω μια ερωτησουλα......περιμενω τις επομενες μερες υδραυλικο για την εγκατασταση δεξαμενης στο παταρι για μαζεμα νερου οσμωσης για τις καθιερωμενες αλλαγες νερου.
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ,η εξαγωγη νερου απο το ενυδρειο,ετσι που την σκεφτηκα εγω,ειναι η χρησιμοποιηση ενος μπαστουνιου εξ. φιλτρου,οπου θα συνδεθει πλαστικη ευκαμπτη σωληνα με ενα διακοπτακι και θα οδηγει στο μπαλκονι απ'ευθειας στο σιφωνι.πως το βλεπετε..?αν και φαινεται ευκολο,θα ειναι πρακτικο-και λειτουργικο,η θα πρεπει να γινει κατι αλλο..?να συμπληρωσω οτι ολη η εγκατασταση εντος του σπιτιου θα γινει με ευκαμπτη σωληνα πλαστικη εσωτερικα και αλουμινιου βαμμενη ασπρη εξωτερικα...πιστευω οτι θα ειναι οκ. |
|
||||
|
||||
![]()
Πρύτανηηηηηηηηηηηη
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν κανεις αυτοματη αναπληρωση θειε klaz τοτε αυτο που λες ειναι οτι πρεπει,το θεμα ειναι αυτο το μπαστουνι θα ειναι μονιμα μεσα??αν ναι καλυψε το με κατι
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
καλή και πρακτική ιδέα.Αυτό που έχω κάνει για το ίδιο σκοπό, είναι ένα ¨ταφ¨στην είσοδο του φίλτρου και μία βάνα. Με αυτόν τον τρόπο γλύτωσα ένα επιπλέον μπαστούνι.Ενέχει όμως τον κίνδυνο της φοβερής τεμπελιάς , και έχοντας το εύκολο, συχνά αποφεύγω το σκούπισμα με κάθε αλλαγή.... Γειά και χαρά |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.tsamisaquarium.com/Selide...lagi_nerou.htm
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GP250381 : 26-09-06 στις 18:29 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 21-05-03 15:35 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |
Χημεια νερου | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 19:41 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |