|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Απλα υπεροχη η λιμνη σας !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφη η λίμνη!!! Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους σας!!! Είναι φτιαγμένη με πολύ μεράκι!!!!
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητήρια για τη λίμνη σας, είναι φανταστική!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φτου φτου παντα τετοια! Τελεια υλοποιηση!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μεγαλο μπραβο για την λιμνη.
Ακομα ενα για τον πολυ ομορφο αρμονικο χωρο που φτιαξατε με την πρασιναδα κια τα πετρινα σπιτακια, πολυ καλο γουστο σε ολα . Αλλα το μεγαλυτερο μπραβο το περνεις που βρηκες γυναικα που σε βοηθαει κιολας. το λεει ενας πικραμενος εμενα ουτε να ακουσει για λιμνη ![]() Απλα θα σου προτεινα να θυσιασεις λιγο απο την ομορφια της λιμνης και να δωσεις λιγο βαρος στην ασφαλεια του γιου σου, καγκελακια ισως για να σε σιγουρος. Καλη συνεχεια και καλη χαλαρωση στην λιμνη σας το αξιζετε.
|
||||
|
||||
![]()
Απο τησ ποιο ομωρφες λιμνες που εχω δει
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια και από εμένα, πάρα πολύ όμορφη!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δικος μας αστεριας.Δικα μας σαλιγκαρια.Δικες μας ανεμωνες | alexx | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 14-05-08 17:46 |
help για αγορα πρώτου ενυδρειου | dinos99 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 14-08-07 23:33 |
Μελέτη πρώτου θαλασσινού ενυδρείου 1200lt | cbr929 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 20 | 10-12-06 08:59 |
Πρώτος χρόνος | hejo | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-06-05 12:45 |
Ο πρώτος μου μονομάχος. | galant | Bettas | 2 | 28-09-04 13:46 |