|
|
||||
|
||||
![]()
αφού έχεις φίλτρα,μπορείς να ξεκινήσεις με νεκρό βράχο,δηλαδή η βιολογία σου να στηρίζεται στα φίλτρα και αργότερα kai στον νεκρό σου βράχο.+ τα φίλτρα,πολλές φορες υπάρχουν ευκαιρίες για μεταχιριζμενο σκίμmερ.εγώ βρήκα και πήρα skimmer με 80 euro.
![]() τώρα αν σου πω, να βγάλεις καλο βράχο από την δίκια μας θάλασσα θα με μαλώσουν όλοι.εγώ ας πούμε ότι το ρισκάρω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26101 δεν στο συνιστώ (εγώ αυτό έκανα-μάλλον έχωσα ένα φίλο τον alexx για τις βουτιές) ![]() βασικά εγώ έδωσα τα ψαράκια μου neon γκάμπι k.a.l. στο μαγαζί και έβγαλα τα αλάτια ,test no3,και ζωντανό αραγωνιτη . βγάλαμε και δικό μας βράχο αρκετά καλών, μέχρι εδώ κόστος 10 euro βενζίνη._+ 80 euro to skimmer.+ 30 euro 2 ψαρακια.που μπήκαν μετά από ένα μηνα περίπου.ούρς και ένα ανεμιστηράκι 15 euro. οι μετρήσεις πλέον αυτή την εβδομάδα είναι παρα πολύ καλές. *έστρωσε*με λίγα λόγια θέλω να πω ότι για FO μπορεί να γίνει και πιο οικονομικά....ούτε εγώ θα το ξεκίνouσα με 400 euro βράχο και 300+ skimmer. ![]() και γενικά όπως έγινε η ζωή μας.δεν νομίζω να περισσέψουν ποτε 500-600 euro.θέλω να πω ότι ο μισθός είναι σταθερός και όλα τα αλλα ανεβαίνουν προς τα πάνω πολύ γρήγορα εδώ δεν βγαίνει ο μηνας.θα περισσέψουν?? εγώ θα έβαζα το προ2 για βιολογία και το άλλο για χημικό. έτσι λέω εγώ! βασικά να ακούσεις τι σου λένε οι MOD τα παιδιά ξέρουν πολλά περισσότερα!!!!!!!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-11-07 13:06 |
Φίλτρο | kostvl18 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 07-10-07 22:26 |
Δεύτερο φίλτρο σε στρωμένο ενυδρείο. | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-08-07 08:11 |
Εξωτερικό φίλτρο | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-06-07 13:37 |
Φίλτρο άμμου??? | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 22-10-04 13:09 |