|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να καταλάβεις φίλε Tricky εσύ και οι υπόλοιποι!Είναι θολό το ενυδρείο για 2-3 μέρες και μετά το ενυδρείο γίνεται πεντακάθαρο επειδή πάνω στα τζάμια κάθεται κάτι άσπρο σαν σκόνη το οποίο το καθαρίζω με ειδικό σφουγγάρι και μόλις το καθαρίσω μετα από λίγο θολώνει και πάλι το ενυδρείο!Καταλάβατε τι συμβαίνει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δλδ του δίνεις ασπιρίνη για να μην πιάσει πονοκέφαλο???Καλύτερα να μην χρησιμοποιείς τέτοιες τακτικές!Μπορείς να μας πείς απο πρόσθετα τι ρίχνεις και με τι συχνοτητα??
|
||||
|
||||
![]()
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς!Από πρόσθετα δεν ρίχνω τίποτα το μόνο ήτανε της Tetra και μία σκόνη που μου έδωσαν η οποία λέγεται EKTOZON!Σας παρακαλώ πείτε μου τι να κάνω?
http://www.aquarichtig.de/u/1281aPic...126_zz_009.jpg |
|
|||
|
|||
![]()
Πες μας τι ριχνεις στο ενυδρειο σου. Αναλυτικά καθώς και τις παραμέτρους του νερού σου (μετρήσεις)!
|
||||
|
||||
![]()
PH8 και νιτρικά 0.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά είναι τα αναλυτικά?
Kh, Ca, Mg, Αμμωνία, ΝΟ2... Εκτοζόν??????? Διάβασα καλά???? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ σωστά διάβασες!1 φορά έβαλα όμως και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα!Τα test τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν τα έχω!Ας μου πεί κάποιος τι να κάνω με τa βακτηρίδια bloom!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θολούρα | panos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 01-11-07 18:40 |
πράσινη θολούρα | giannis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-11-06 20:33 |
Βοήθεια - Θολούρα | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-12-05 23:15 |
Θολούρα στο μάτι??? | Cristos | Δίσκοι | 7 | 15-01-05 11:02 |