|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
1) Μετρήσεις (όλες όπως λέει ποιο πάνω ο accnt)
2) Ρουτίνα (πόσα φώτα πόσες ώρες) 3) Τι και αν ρίχνεις πρόσθετα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2.)2 Τ5 η μία είναι 20.000Kelvin και η άλλη 15.000 Kelvin(είναι της Juwel) 3.)Όχι δεν ρίχνω τίποτα μόνο ότι έριξα στην αρχή και τα αναφέρω παραπάνω! ------------------------- Kαμιά ιδέα από κανένα ρε παιδιά?! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zagorakis : 18-07-08 στις 00:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον δεν μετράς αμμωνία - Νο2 - Νο3 και είναι και οι υπόλοιπες παράμετροι οκ! Τότε λογικά θα καθαρίσει μόνο του εφόσον τό σύστημα ωριμάσει, πιστεύω όμως οτι κάποια από τις σημαντικές μετρήσεις που δεν μας έχεις δώσει είναι εκτός των ορίων.
|
||||
|
||||
![]()
Αφού το ΝΟ2 είναι μια χαρά σου είπα φίλε!Τώρα τι να κάνω?Καμιά αλλαγή νερού θα με σώσει?
|
|
||||
|
||||
![]()
...μια αλλαγή δεν έβλαψε ποτέ.
Πως προετοιμάζεις το νερό? Με τι μετράς αλατότητα?
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς?Βάζω το αλάτι όσο πρέπει μέσα σε νερό το οποίο το διαλύω και μετά μετράω τη πυκνότητα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ξεχωριστό δοχείο να υποθέσω! ? Με τι μετράς πυκνότητα?
Και μετά από πόσες ώρες ?
|
|||
|
|||
![]()
Αν και εκτός θέματος θα απαντήσω και ας μου την ξαναπείς…
![]() Λες ότι ρίχνεις φυτοπλαγκτόν. Για ποια κοράλλια? Στις φωτογραφίες δεν διακρίνω κάποιο. Αλλά έστω ότι είχες. Το ενυδρείο σου είναι πολύ «φρέσκο» για να ρίχνεις φυτοπλαγκτόν, το οποίο επιβαρύνει αρκετά το ήδη νέο σύστημά σου. Επίσης οι μετρήσεις οι οποίες κάνεις είναι ελλιπείς. Πρέπει να προμηθευτείς test Κh, Ca και Mg. Είναι πολύ σημαντικές μετρήσεις! ¶σε το σύστημά σου λίγο να «πάρει μια ανάσα». Μην του ρίχνεις τπτ άλλο.
|
||||
|
||||
![]()
Έχω 3 μανιτάρια πάνω σε ένα βράχο και φυτοπλακτόν έριξα 1 φορά 1ML!Λοιπόν αφού είδατε το βίντεο τι λέτε να κάνω!Σε κανα 2ωρο θα αγοράσω ένα ρεφρακτόμετρο και θα σας πώ με ακρίβεια τη πυκνότητα!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Από το video δεν μπορώ να καταλάβω τπτ.....
|
||||
|
||||
![]()
Αμμωνία δεν έχω που είχα κάνει μετρήσεις!ΝΟ2 και από αυτά που έκανα εχθές δεν είχα λάμπες 8 ώρες λειτουργούνε!Στο βίντεο φίλε δες το πλάγια πλάγια που ανεβαίνει σαν σύννεφα!
|
|
||||
|
||||
![]()
χμμ... εμφανίζετε μετά την αλλαγή και εξαφανίζετε όταν κάνεις αλλαγή αλλά 3-4 μέρες μετά εμφανίζετε πάλι... τι είναι ?
Το ενυδρείο τρέχει 1,5 μήνα με βιολογικό φίλτρο και..."ζωντανό?" βράχο?..πόσα κιλά? στο video τον βλέπω "λίγο" επίσης δεν μπορώ να διακρίνω αν είναι ζωντανός. Επίσης ο φωτισμός σου είναι λίγες ώρες πρέπει σιγά σιγά να τον ανεβάσεις στις 10-12 ώρες, ανάλογα πάντα και τι άλλο σκέφτεσε αργότερα να βάλεις αν και στα 120 λίτρα μεικτά δεν θα πρότεινα και πολλά και φυσικά τίποτα ακόμη ειδικά μέχρι να "στρώσει" το ενυδρείο. 1) μια πιθανότητα να είναι από αμμωνία 2) πιθανότητα να είναι αιωρούμενη άλγη αν και ποιο δύσκολο το βλέπω αυτό 3) πιθανότητα δεν επαρκεί η ποσότητα του ενεργού άνθρακα. 4) χρησιμοποιείς Αντίστροφη Όσμωση? αν όχι τότε σίγουρα δεν φτάνει η ποσότητα του ενεργού άνθρακα. 5) έχεις αλλάξε πρόσφατα ενεργό άνθρακα? 6) αντιφώσφορο έχεις μέσα και πόσο? στο εξωτερικό φίλτρο ή στο εσωτερικό? βρίσκετε σε σημείο με ροή? για πάμε στο τέλος θα καταφέρουμε ένα από τα δυο 1) να βρούμε τι τρέχει-> εφόσον μετρήσουμε και τις υπόλοιπες παραμέτρους 2) να μη βρούμε τι τρέχει. -> να το κουβεντιάζουμε μέχρι να στρώσει μόνο του.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θολούρα | panos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 01-11-07 18:40 |
πράσινη θολούρα | giannis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-11-06 20:33 |
Βοήθεια - Θολούρα | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-12-05 23:15 |
Θολούρα στο μάτι??? | Cristos | Δίσκοι | 7 | 15-01-05 11:02 |