|
|
||||
|
||||
![]()
Ανδρεα αν μπορουσες να βγαλεις και απο κατω να δουνε τα παιδια ποσο πορωδεις ειναι αλλα πρεπει να τις βγαλεις απο το ενυδρειο ε?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν χρειάζεται βρε alexx, εμείς λέμε ότι είναι σαν ελαφρόπετρες με κοράλλινη,για FO νομίζω είναι μια χαρά, ψαράκια θα μπούν μετά τον αύγουστο! τώρα τι να πω εγώ?(νέος στο αλμυρό). διαφορετικές γνώμες θα υπάρχουν πάντα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Θα αντεξεις να βαλεις μετα τον αυγουστο ψαρια????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
έτσι λέω ..............χαχαχαχαχα. μην με κολάζεις .. πίσω μου σε έχω σατανά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
[quote=alexx;280018]Δεν ειναι ελαφροπετρες.Ελαφροπετρες ειναι διαφωρετικες και εχει σε αλλο σημειο
![]() ![]() ![]() ![]() λεω σαν ελαφρόπετρες. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το ζωντανό που φαίνετε στην 2η φωτό το μάζεψες μαζί με τον βράχο ??
είναι και αυτό μεσογειακό ?? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι και αυτο μεσογειακο ειναι.Στην περιοχη που βουταω εχει πολλα πραγματα πανεμορφα.Βασικα εχει πολυ κα8αρα νερα σε εκεινη την περιοχη
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εκτός από βράχο και μικροοργανισμούς δηλαδή ... σκοπεύεις να μπερδέψεις και κανονικούς οργανισμούς μεταξύ τους ... ![]() έχεις σκεφτεί ότι οι απαιτήσεις ενός οργανισμού από την μεσόγειο μπορεί να είναι διαφορετικές από αυτές ενός οργανισμού από τους υφάλους του ειρηνικού ας πούμε ? ή επειδή τα μεν είναι τσάμπα και τα κλοουνάκια έχουν μόνο 9 ευρώ δεν μας πολυνοιάζει κιόλας ? νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει ... για ξανά σκέψου λίγο τι είναι αυτό που θες να φτιάξεις τελικά ? μία γούρνα με θαλασσινό νερό που θα πετάς μέσα ότι βρίσκεις ? ή μία μικρογραφία ενός οικοσυστήματος που θα το βλέπεις και θα το χέρεσε ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΟΡΑΛΛΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ | zagorakis | Κοράλλια | 6 | 06-07-08 12:08 |
ΒΡΑΧΟΣ | jimmy19111977 | Θαλάσσια Βιολογία | 1 | 04-07-08 16:05 |
τρελο παιδι χαρα γεματο | kosa11 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 24-01-06 23:18 |
ΞΣΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ!(ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ..) | GIWRGOS | Bettas | 9 | 13-01-05 00:35 |