|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν γίνει κι αυτό το θρεντ πεδίο αντιπαράθεσης
![]() Πάντως κι εγώ θα το ήθελα αυτό το ψαράκι. Να αξιοποιήσω κάτι γυάλες που είχα στα πρώτα μου βήματα ως χομπίστας... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια ο φιλος εκανε μια ερωτηση για το αν αυτο το ψαρι μπαινει σε ενυδρεια.
Τωρα ΑΝ θα το βαλει , ΠΟΥ θα το βρει , ΠΟΣΟ θα το βρει και ΠΟΣΑ θα παρει ειναι δικο του θεμα.ΔΕν χρειαζεται να ανοιγουμε αντιπαραθεσεις εκει που δεν υπαρχουν. Φιλικα παντα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλικα... PeLeCaN |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πρόκληση αυτό το ψάρι εκτός του οτι είναι το μικρότερο σε μέγεθος!
@westie ΚΟΦΤΟ
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην το κουράζουμε άλλο, και επειδή έχουν αρχίσει ήδη τα όργανα να ακούγονται, όποιος βρει αυτό το ψαράκι ας το γράψει και ας τελειώσει εδώ το όλο θέμα. Εδώ παίρνουνε παγκάσιους και στα Paedocypris progenetica θα υπάρξει τέτοια αντιπαράθεση;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Πάντως είναι ωραίο ψάρι απο κοντά.Και μπορεις να πάρεις απο τα hondos centre διαφημιστική κολόνια σαν αυτή και να τα βάλεις για μεταφορά ![]() Πιστεύω πως αν πάτε στο water in ή σε άλλο καλό ενυδρειομάγαζο και παραγγείλετε υπάρχει περίπτωση να σας φέρουν.Σημασία έχει ποσο θα κοστίζουν αφού δεν έρχονται συχνα Ελλάδα.Μπορείτε επεισης να πατε σε λύσεις απο εξωτερικό ή απο το aquabid.
|
||||
|
||||
![]()
Westie....θα πάμε και για άλλη μια κίτρινη ;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ψαρακι αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθει στο εμποριο οποτε ασκοπως το συζηταμε, αλλά απο την αλλη, δεν χρειαζεται τετοια επιθεση επειδη καποιος τολμησε να το θελει... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βατραχακια σε ενυδρεια | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 07-04-08 09:48 |
Σα να μπαινει η ανοιξη | Nik25 | Φωτογραφίες μελών | 5 | 17-03-08 23:56 |
Πλατανοφυλλα σε ενυδρεια | soza | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 22-12-05 02:21 |
Φυτα σε ενυδρεια με κιχλιδες Malawi | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 28-10-05 22:26 |