|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και αλλαγή νερού ξέρω πως να κάνεις.Θα τρυπήσεις την μύτη μιας καρφίτσας ψιλής ψιλής και θα την ενωσεις με ενα καλαμάκι
![]() Προσεχε μην βάλεις κανένα φιλτρο πανω απο 2lt/h γιατί πάει.Και να τα ταίζεις αμοιβαδες ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδικη χαρα.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα το ρουφάει το φίλτρο......
ασε που θα χρειαστείς και μικροσκόπιο για να το βρίσκεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ενδιαφέρον το θέμα!!! Πραγματικά θα ήταν ωραίο να υπήρχε η δυνατότητα να το έχω σ' ένα ενυδρειάκι μινιατούρα!!! Αλλά ...
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ άλλο σκέφτομαι...Δηλαδή σ'αρέσει αυτό το ψαράκι και θα μπείς και στον κόπο να ψάξεις να βρείς για να βάλεις στο ενυδρείο σου??? Γούστα είναι αυτά, δεν αντιλέγω, αλλά κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην το βάλεις μαζί με κανένα νεον γιατί θα φαγωθεί.Σε ποιο ενυδρείο θα τα βάλεις;Μπορείς να τα χρησιμοποιείς και σαν ζωντανή τροφή για τα μωρά γκάπι.Πέρα απο την πλάκα όμως δύσκολα θα βρείς τα ψάρια αλλά και τον εξοπλισμό του ενυδρείου(λέμε τώρα)
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επαναλαμβάνω.
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειναι θεμα ομορφιας απλος θελω να εχω στο ενυδρειο μου αυτο το ψαρακι γιατι ειναι το μικροτερο του κοσμου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αααα...θέμα γοήτρου λοιπόν, με το μικρότερο ψαράκι...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ας το παμε σοβαρα μπορει να βαλει φιλτρο με σφουγγαρι και αεραντλια
|
||||
|
||||
![]()
Μωρε ας βρεθεί το ψάρι και .... θα βρεθεί κι ο τρόπος!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
απο αυριο αρχιζω το ψαξιμο.αν το βρω μετα βλεπουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία!
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βατραχακια σε ενυδρεια | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 07-04-08 09:48 |
Σα να μπαινει η ανοιξη | Nik25 | Φωτογραφίες μελών | 5 | 17-03-08 23:56 |
Πλατανοφυλλα σε ενυδρεια | soza | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 22-12-05 02:21 |
Φυτα σε ενυδρεια με κιχλιδες Malawi | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 28-10-05 22:26 |