|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οι παπαγαλοι ειναι απιστευτα κατοικιδια...και πανεξυπνα ζωα...εχω παπαγαλους απο τοτε που εχω κι ενυδρεια....τουλαχιστον 15 χρονια...
αν και στα ενυδρεια εχω προχωρησει μονο τον τελευταιο καιρο χαρη στο gab.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και εγω εχω τρελα με τους παπαγαλους!εχω 9 παντζι,και μια κοκατιλ..οταν μου γεννανε,εγω αναρωτιεμαι τι θα βγουν,αρσενικα η θυληκα!!για να φτιαξω κ αλλα ζευγαρια,κ να τα ανταλαξω για να μην εχω αιμομιξιες!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αληθεια...???...πολυ ενδιαφερον....εγω δεν ειχα καταφερει κατι τετοιο(ημουν και πιτσιρικακι βεβαια),απλα σε μια γεννα ετυχε ενα κιτρινακι να ειναι παναγιτσα και μας ειχε τρελανει ολους......δηλαδη τα αφηνετε ελευθερα και τετοια πραγματα...???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο που επιλεγεις να εξημερωσεις και να δεθει μαζι σου..ειναι προτιμοτερο να μην ειναι με αλλο του ειδους του ωστε να θεωρει εσενα ταιρι του...οπως τα συλια σε βλεπουν σαν αρχηγο της αγελης ετσι και οι παπαγαλοι που εξημερωνονται σε θεωρουν το ταιρι τους....σε φωναζουν αν δε σε βλεπουν...πετανε απο το αλλο δωματιο να ερθουν να σε βρουν...και δε σε αποχωριζονται με τιποτα και για κανεναν... ![]() ο μαξιμος μου...ενα maximillian pionus ειναι ελευθερος οσες ωρες ειμαι σπιτι... ------------------------- σωστος!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 31-05-08 στις 00:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφος παπαγαλος και πρεπει να ειναι τρομερη εμπειρια να εχεις ενα τοσο εξημερωμενο ζωο(που δεν ειναι σκυλος ή γατα) που να αναπτυσει τετοια συμπεριφορα........που τα προλαβαινετε ολα ομως??....εγω δυο ενυδρεια εχω και αυτα δεν προλαβαινω να τα χαρω οσο θελω.......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο μαξιμος ερχεται παντα μαζι μου...συμαπραστεκεται κι αυτος στην εξ'αποστασεως σχεση μου και με ακολουθει στα ταξιδακια ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|