Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > ¶λλα ζώα

¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 31-05-08, 01:09
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gohn1990 Εμφάνιση μηνυμάτων
πολυ ομορφος παπαγαλος και πρεπει να ειναι τρομερη εμπειρια να εχεις ενα τοσο εξημερωμενο ζωο(που δεν ειναι σκυλος ή γατα) που να αναπτυσει τετοια συμπεριφορα........που τα προλαβαινετε ολα ομως??....εγω δυο ενυδρεια εχω και αυτα δεν προλαβαινω να τα χαρω οσο θελω.......
κατανεμεις το χρονο σου αναλογα...και στερεισαι ισως καποια πραγματα...το μονο εμποδιο για μενα ειναι που δεν εχω καποιον γνωστη να τα αφηνω οταν λειπω....αλλιως θα ειχα πολλα περισσοτερα ενυδρεια και ζωα και φυτα....
ο μαξιμος ερχεται παντα μαζι μου...συμαπραστεκεται κι αυτος στην εξ'αποστασεως σχεση μου και με ακολουθει στα ταξιδακια
Παλιά 31-05-08, 01:23
Το avatar του χρήστη gohn1990
gohn1990 Ο χρήστης gohn1990 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κερατσινι
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
κατανεμεις το χρονο σου αναλογα...και στερεισαι ισως καποια πραγματα...το μονο εμποδιο για μενα ειναι που δεν εχω καποιον γνωστη να τα αφηνω οταν λειπω....αλλιως θα ειχα πολλα περισσοτερα ενυδρεια και ζωα και φυτα....
ο μαξιμος ερχεται παντα μαζι μου...συμαπραστεκεται κι αυτος στην εξ'αποστασεως σχεση μου και με ακολουθει στα ταξιδακια
το θεμα ειναι οτι βρισκομαι σε μια φαση της ζωης μου που δεν θελω να στερηθω τιποτα......ποδοσφαιρο,μουσικη,βολτες,θαλασσα,ταξι δακια,διαπροσωπικες ''απαραιτητες-χρονοφαγες'' σχεσεις και εδω και καποιους μηνες το μεγαλο indoor κολλημα,ενυδρεια......ετσι και εγω περιοριζομαι στα ολιγα για να τα προλαβαινω ολα,αλλα απο μικρος ειχα το μικροβιο με τα πουλια......δυστυχως τωρα δεν προλαβαινω να συντηρω και πτηνα,αλλα καποια στιγμη ισως να επανελθω.....εκτος απο παπαγαλακια ειχα και καναρινια,αλλα και διαφορα αλλα τα οποια επιανα μονος μου κατα καιρους οπως καρδερινες,κοκκινολαιμηδες και ενα ειδος το οποιο δεν ξερω τι ηταν,ολοι μου το ανεφεραν σαν ''καρδερινοκαναρινο''........
Παλιά 31-05-08, 01:33
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

υβριδιο....να βαλεις μπανερακι..οχι στα καρδερινοκαναρα....
ολα στον καιρο τους...κι εγω περασα φασεις με ενα μονο μικρο ενυδρειακι και με εναν μονο παπαγαλο.....σαν φοιτητης....
και περιμενω να μπω σε δικο μου σπιτι για να μπορεσω να κανω ενα ενυδρειο οπως το φανταζομαι...το οποιο δε θα μετακομισει ομως ποτε...
Παλιά 31-05-08, 03:28
Το avatar του χρήστη NIKOL
NIKOL Ο χρήστης NIKOL δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: αθηνα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην NIKOL
Προεπιλογή

οι παπαγαλοι ειναι πραγματικα φοβερα πτηνα,πανεξυπνα,αντιλαμβανονται τα παντα,και ειναι αυτο που ειπε παραπανω ο panos alex/polis,αυτοκολητοι με τον ιδιοκτητη τους
Παλιά 31-05-08, 03:26
Το avatar του χρήστη ΑΝΤΩΝΗΣ1980
ΑΝΤΩΝΗΣ1980 Ο χρήστης ΑΝΤΩΝΗΣ1980 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: KOMOTHNH
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην ΑΝΤΩΝΗΣ1980
Προεπιλογή

Πανο να σου ζησουν.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gohn1990 Εμφάνιση μηνυμάτων
το θεμα ειναι οτι βρισκομαι σε μια φαση της ζωης μου που δεν θελω να στερηθω τιποτα......ποδοσφαιρο,μουσικη,βολτες,θαλασσα,ταξι δακια,διαπροσωπικες ''απαραιτητες-χρονοφαγες'' σχεσεις και εδω και καποιους μηνες το μεγαλο indoor κολλημα,ενυδρεια......ετσι και εγω περιοριζομαι στα ολιγα για να τα προλαβαινω ολα,αλλα απο μικρος ειχα το μικροβιο με τα πουλια......δυστυχως τωρα δεν προλαβαινω να συντηρω και πτηνα,αλλα καποια στιγμη ισως να επανελθω.....εκτος απο παπαγαλακια ειχα και καναρινια,αλλα και διαφορα αλλα τα οποια επιανα μονος μου κατα καιρους οπως καρδερινες,κοκκινολαιμηδες και ενα ειδος το οποιο δεν ξερω τι ηταν,ολοι μου το ανεφεραν σαν ''καρδερινοκαναρινο''........
Να επιανες καρδερινοκαναρα στην φυση αποκλειεται. Ειναι επιλεκτικη και δυσκολη διασταυρωση αρσ. καρδερινας με θυληκο καναρινι. Τα καρδερινοκαναρα ειναι στειρα.Οι κοκκινολαιμηδες ΔΕΝ ζουν σε κλουβι.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-05-08, 06:52
Το avatar του χρήστη gohn1990
gohn1990 Ο χρήστης gohn1990 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κερατσινι
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ1980 Εμφάνιση μηνυμάτων
Να επιανες καρδερινοκαναρα στην φυση αποκλειεται. Ειναι επιλεκτικη και δυσκολη διασταυρωση αρσ. καρδερινας με θυληκο καναρινι.
Πραγματικα δεν ξερω τι ηταν,παντως ηταν κιτρινα και για μια περιοδο ειχαν κατακλυσει μια συγκεκριμενη περιοχη........Στο χωριο μου γινονται συχνα ενεργειες απο οικολογους που ελευθερωνουν διαφορα ειδη υπο εξαφανιση,οποτε δεν ειναι απιθανο να προερχονται απο μια τετοια ενεργεια.....Σιγουρα παντως ξερω για ελευθερωση ενος ειδους γερακιου(πετριτη),λυκων παλιοτερα και οχιων.....Τωρα για τους κοκκινολαιμηδες,δεν ειχα αντιμετωπισει καποιο προβλημα και ζουσαν κανονικα.....
.............

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές