|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίες φωτογραφίες, έχε χάρη που είμαι άρρωστος αλλιώς θα έτρεχα στις θάλλασες.
Τα μπλέ φωσφοριζέ ψαράκια ξέρεις τι είναι ? Είναι ρητορική η ερώτηση γιατί έσπαγα το κεφάλι μου 2-3 χρόνια μέχρι να το βρω. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλογριες η παπαδιες
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
A εσύ είσαι πολύ καλός.
¶ριστα 10 με τόνο στο κουίζ. |
|
|||
|
|||
![]()
Nαι καλόγριες....
Τις αναζήτησα έτσι μικρές που είναι και τόσο όμορφες. Όταν μεγαλώνουν σιγά σιγά χάνουν το μπλέ ηλεκτρίκ χρώμα τους....
|
|||
|
|||
![]()
Μα που τον βρήκες εσύ αυτόν τον βυθό????
Καλά και σμέρνα?? ![]() Και έκατσες να την βγάλεις και φωτογραφίες? Δεν υποτίθεται οτι δαγκώνει και κόβει κομμάτι? Ψέματα μου λεγε ο μπαμπάς τόσα χρόνια να μην πλησιάζω τα βράχια????? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι φωτογραφίες είναι από το χωριό μου. Αλλά κάτω από τα βράχια και εδώ έτσι είναι...
Όσο για την σμέρνα, φοβάται περισσότερο από όσο φοβόμαστε εμείς. Μόνο αν την πλησιάσεις στο μισό μέτρο θα ανοιγοκλείνει "απειλητικά" το στόμα της.
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητε μοδερατορε
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποβρύχιες Φωτογραφίες | antesco | Μεσογειακό | 38 | 23-06-08 16:54 |
Πιθανότατα θα με βρίσετε, αλλά θα το ρισκάρω! | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 51 | 19-05-08 18:55 |
Πρόταση για Φωτογραφική! | gwgw | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 38 | 10-01-08 00:42 |
Υποβρύχιες Φωτος από το Photo.net | stat | Φωτογραφίες μελών | 0 | 27-07-07 08:51 |
Υποβρύχιες θήκες για τις φωτογραφικές σας μηχανές | stat | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 4 | 15-04-07 12:43 |