|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι μιας χρησης αλλα πολλαπλης.Οταν γεμιζει την πας στο φωτογραφειο σου βαζουν νεο φιλμ και εισαι οκ.Μεχρι τωρα την εχω χρησιμοποιησει σε λιμνες και ποταμια και εχω μεινει ικανοποιημενος.Την Κυριακη λεω να πεσω για καποιες φωτο σε θαλασσιες σπηλιες με ελαχιστο φωτισμο.θα τσεκαρω την χρηση του φλας και επιπλεον θα προσπαθησω να εχω και φακο μαζι μου για καλυτερο αποτελεσμα.Οποτε μες την εβδομαδα θα εχω νεα για την ποιοτητα της σε αυτες τις συνθηκες.Θα σε ενημερωσω
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καλές βουτιές και όταν τις βγάλεις δειξτες μας! |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη άμα βγάζεις με την Turbo-X τόσο ωραίες φωτογραφίες, έφυγα για πλαίσιο το σάββατο.
Συμμάζεψα το σαλάχι με μία πολύ ολίγην από photoshop και ιδού το πριν και το μετά. http://www.aquatek.gr/vb/attachment....1&d=1186300283 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη halvas69 : 12-10-08 στις 14:44 |
|
|||
|
|||
![]()
Καμία σχέση όμως......
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για ποιό λες καμμία σχέση ?
Με μπέρδεψες. Αν λες για την φτιαγμένη φωτογραφία να μου τις δίνεις να στις φτιάχνω, αν και είναι too easy ακόμα και για μένα που είμαι τελείως άσχετος με το photoshop. Aν λες για την κάμερα.....με θλίβεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Για τις φωτογραφίες λέω.....
![]() ![]() Δεν μ΄αρέσει να είσαι θλιμμένος..... ![]() Τα ταιτιέν τα ετοίμασες????? ![]() Φτεράκια κλπ όλα έτοιμα? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποβρύχιες Φωτογραφίες | antesco | Μεσογειακό | 38 | 23-06-08 16:54 |
Πιθανότατα θα με βρίσετε, αλλά θα το ρισκάρω! | xontros | Γλυκό νερό - Γενικά | 51 | 19-05-08 18:55 |
Πρόταση για Φωτογραφική! | gwgw | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 38 | 10-01-08 00:42 |
Υποβρύχιες Φωτος από το Photo.net | stat | Φωτογραφίες μελών | 0 | 27-07-07 08:51 |
Υποβρύχιες θήκες για τις φωτογραφικές σας μηχανές | stat | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 4 | 15-04-07 12:43 |