|
|
||||
|
||||
![]()
ποια μανομετρα εχεις?
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πηρα ενυδρειακο, πηγα και πηρα απο ειδη με φυαλες και ειπε οτι ειναι για CO2, οντως βιδωνει κανονικα επανω. Μαλλον δεν εχει βελονοειδη ομως, τι κανω σε αυτη τη περιπτωση μπορω να βαλω εξτρα η θελω αλλο μανομετρο?
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη τα δικα μου ειναι ενυδρειακα...εδω πρεπει να βοηθησουν αλλοι με τις γνωσεις τους...
|
||||
|
||||
![]()
σε βλεπω για καινουργια ουτε βελονοειδη και χανει κιολας αστο καλυτερα θα λεγα... ποσα εδωσες για αυτα?
εγω δηλαδη δεν θα τα κραταγα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εβαλα τεφλον για αυτο χανει λογικα, 70 εδωσα. Κοιτα αν μπορω να βαλω βελονοειδη ανεξαρτητα απο το μανομετρο προτιμαω οπως ειμαι απλα να το σιγουρεψω απο καποιον.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα τοσο πειρα τα pappilion απο δω
http://www.aquadiskont.com/shop/prod...roducts_id/613 που θεωρουνται απο τα πολυ καλα ενυδρειακα εχει και φτηνοτερα δηλαδη... τι να σου πω δεν ξερω αλλα απο το να κανει πατεντες να χαλασεις και extra χρηματα και παλι να μην εχεις το κεφαλι ησυχο εγω θα προτιμουσα να τα δωσω πισω αμα τα δεχεται φυσικα και να παρω καινουργια που και να μην τα δεχοταν θα ππροτιμουσα να παρω καινουργια δηλαδη ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
co2 φυαλη και ολα τα σχετικα | gutsi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 54 | 28-10-07 19:11 |
Προβλημα μειωτη CO2 | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 01-02-07 00:26 |
προβλημα διαχυσης co2 | prodigy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-11-06 13:42 |
Προβλημα με CO2 Diy και σκάλα της Hagen. | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 20-02-06 01:51 |
Προβλημα διαχυσης Co2 | Gorgi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 25-02-05 16:40 |