|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι, ο τυπος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται.... Μαλλον θα μπερδευτηκε?
Μια δευτερη ερωτηση, το μανομετρο παιζει ρολο αν θα ειναι ανοιχτο η κλειστο οταν ανοιγω τη κεντρικη παροχη της μπουκαλας? |
|
||||
|
||||
![]()
θα βαλεις και τεφλον και θα εχεις κλειστα τα μανομετρα και ανοιχτη την παροχη της φιαλης για να δεις αν χανεις co2...αν εισαι οκ τοτε ανοιγεις και τα μανομετρα και παιζεις με τη βελονοειδη...
|
|||
|
|||
![]()
Εγω μονο μια ρυθμιση εχω στο μανομετρο μου. Και εννοειται μια της φυαλης. Δεν εχω κατι αλλο...
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι λεω μανομετρα επειδη ειναι διπλα..το ενα μετραει πιεση φιαλης και το αλλο πιεση εξοδου προς βελονοειδη.....αλλα η ρυθμιση ειναι μια...και μια η ρυθμιση της βελονοειδους...
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν εννοεις βελονοειδη αυτη που εχει το μανομετρο, τοτε μου λειπει ακομα μια βαλβιδα?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι βρε...για να μη μπερδευομαστε...τα διπλα μανομετρα ενωνονται με τη φιαλη και η βαλβιδα ρθμιζει την πιεση εξοδου..(που φαινεται στο μανομετρο με τις μικρες ενδειξεις)...μετα ειναι η βελονοειδης που εχει κι αυτη βαλβιδα για να ρυθμιζεις φυσαλιδες...μαζι με τη βαλβιδα παροχης της φιαλης συνολικα 3 βαλβιδες....η βανες οπως θελεις πες τες...
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια εγω εχω 2
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
co2 φυαλη και ολα τα σχετικα | gutsi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 54 | 28-10-07 19:11 |
Προβλημα μειωτη CO2 | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 01-02-07 00:26 |
προβλημα διαχυσης co2 | prodigy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-11-06 13:42 |
Προβλημα με CO2 Diy και σκάλα της Hagen. | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 20-02-06 01:51 |
Προβλημα διαχυσης Co2 | Gorgi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 25-02-05 16:40 |