|
|
||||
|
||||
![]()
ηρεμειστε παιδια....παντως ο κοντρολερ αυτος και απο το φτηνοτερο μερος να τον παρεις θα κανει καιρο να ερθει και δε ξερεις και σε τι κατασταση θα τον παραλαβεις...και πρεπει να πληρωσεις και μεταφορικα....εχουμε διαβασει πολλα παραπονα εδω για παραγγελιες απο ιντερνετ......του νεοκλη βλεπεις τι παιρνεις...ειναι δοκιμασμενος και πανω κατω στην ιδια τιμη αν βαλεις και μεταφορικα...
αν τον εδινε 500 ευρω κι εγω μαζι σου νικμαν θα ημουνα και θα εκανα παρεμβαση.....αλλα να γινει θεμα για 10 ευρω........νομιζω πως το σχολιο σου ηταν περιττο...απλα αυτο
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά το ξαναλέω δεν έχω τίποτα με το Νεοκλή. Ήταν μία αφορμή για να κάνω αυτό το σχόλιο. Και δεν είναι περιττό.
Ας αφήσουμε τον Νεοκλή και την αγγελία του. Θα σου πω ένα άλλο παράδειγμα: Τα ενυδρεία που πουλάει το Καρφουρ, πόσος κόσμος τα έχει αγοράσει λόγω της τιμής τους. Πιστεύεις ότι αξίζουν τα λεφτά τους; Εγώ πήρα δύο από αυτά και τα χάρισα μετά από λίγο καιρό γιατί απλά ήταν άχρηστα. ¶σε που έδωσα άλλα τόσα λεφτά για φίλτρα θερμαντήρα κ.λ.π Το βλέπει αυτό ο κάθενας αλλά μετά την αγορά. Έ δε θάπρεπε να ενημερώνουμε για κάτι τέτοια. Δηλαδή εντάξει θέλεις να το πάρεις σου φαίνεται φτηνό αλλά είναι κι αυτά που δεν ξέρεις... Τη στιγμή που τα πετ-σοπ κάνουν ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες στο θέμα της ποιότητας και των τιμών |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο το ενυδρειο θα συνεχισω να το υποστηριζω ωστε να υπαρχει ανταγωνισμος στο μονοπωλειο των πετσοπ εδω στην επαρχια ειδικα δε βοηθουν καθολου στις τιμες!!!..για ποιοτητα δε...αστα να πανε...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και από ποιότητα ξύλου (μελαμίνη) καμία σχέση. ------------------------- μετέφερε το στο παντός επιστητού ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikman : 14-05-08 στις 00:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το καρφουρ το πηρα 120 ευρω.....γιατι να παρω αλλο θερμαντηρα? μια χαρα δουλευει αυτος..και το φιλτρο εχει χωρο για πολυ βιολογικο υλικο...για το φως οκ αλλα αν θες σοβαρα φυτα και στο γιουβελ θελει πατεντα για λαμπα....και η τιμη για το 125 ειναι 300 ευρω εδω......ΧΩΡΙΣ τη βαση...κανεις συγκριση?? καμια σχεση οποτε ενυδρειο καρφουρ κομπλε με βαση τωρα εχει 140 ευρω στα 120 λιτρα.....το juwel εχει 125 λιτρα 300 ευρω χωρις βαση......160 ευρω διαφορα για μια λαμπα παραπανω???.και να σου λειπει και η βαση??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Ένα πετ σοπ έχετε στη Αλεξανδρούπολη και κάνει τα δικά του; Εγώ το Lidάκι το πείρα 200 κομπλέ Και το Rio125 κάπου εκεί το βρίσκεις τώρα. Ναι το Rio είχε κάποτε 300 με βάση αλλά τώρα έχουν πέσει οι τιμές. Πες του δικού σας εκεί να αγοράζει από άλλο προμηθευτή που να μπορεί να τα δίνει φτηνότερα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο πετ...ακομη θα μαζευα λεφτα για το πρωτο μου....
|
||||
|
||||
![]()
Όποιος θέλει να αγοράσει κάτι ας ψαχτεί πρώτα μόνος του,καλά όλοι οι νέοι χομπίστες οταν θέλουν να αγοράσουν κάτι είναι σαν τα αρνιά που πάνε για σφαγή,ας ανοίξουν τα μάτια τους και ας ψαχτούν επιτέλους λίγο και μόνοι τους για το τι τους συμφέρει ,όταν πανε να αγοράσουν οτιδήποτε αλλο απο ρούχα ως αυτοκίνητο αλωνίζουν την αγορα για να βρούν αυτό που τους συμφέρει και ποιοτηκά και οικονομικά,όταν αφορά το χόμπι είναι θύματα?κάποια στιγμή πρέπει να ξαεσταρβωνόμαστε και μόνοι μας αλλιώς θα μας τον πιάνουν συνέχεια και παντού .Οταν δεν σε συμφέρει κάτι δεν το αγοράζεις απλά .Και εγώ αγορασα τον παραπάνω κοντρόλερ πιο φθηνά και απο το ιντερνετ καθώς και τα φίλτρα μου (απο καταστήματα Θεσ/νίκης) αυτό δεν σημαινει τίποτε.Στο κάτω κάτω ελεύθερη αγορά έχουμε και ο καθένας πουλάει όσο θέλει,για τον φραπέ που έχει 3,5 και 4 ευρώ τα στάζουμε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
συμφωνω απολυτα με αυτο ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
pHμετρο-CO2controller κλπ... | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-01-05 20:31 |
Συνάντηση Πατρινών κλπ κλπ | halvas69 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 18-04-04 23:58 |
Περιοδικά κλπ | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 0 | 11-12-02 03:56 |