Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-05-08, 00:06
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

ηρεμειστε παιδια....παντως ο κοντρολερ αυτος και απο το φτηνοτερο μερος να τον παρεις θα κανει καιρο να ερθει και δε ξερεις και σε τι κατασταση θα τον παραλαβεις...και πρεπει να πληρωσεις και μεταφορικα....εχουμε διαβασει πολλα παραπονα εδω για παραγγελιες απο ιντερνετ......του νεοκλη βλεπεις τι παιρνεις...ειναι δοκιμασμενος και πανω κατω στην ιδια τιμη αν βαλεις και μεταφορικα...
αν τον εδινε 500 ευρω κι εγω μαζι σου νικμαν θα ημουνα και θα εκανα παρεμβαση.....αλλα να γινει θεμα για 10 ευρω........νομιζω πως το σχολιο σου ηταν περιττο...απλα αυτο
Παλιά 14-05-08, 00:30
Το avatar του χρήστη nikman
nikman Ο χρήστης nikman δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χανιά
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην nikman Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην nikman
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
νομιζω πως το σχολιο σου ηταν περιττο...απλα αυτο
Παιδιά το ξαναλέω δεν έχω τίποτα με το Νεοκλή. Ήταν μία αφορμή για να κάνω αυτό το σχόλιο. Και δεν είναι περιττό.

Ας αφήσουμε τον Νεοκλή και την αγγελία του. Θα σου πω ένα άλλο παράδειγμα: Τα ενυδρεία που πουλάει το Καρφουρ, πόσος κόσμος τα έχει αγοράσει λόγω της τιμής τους. Πιστεύεις ότι αξίζουν τα λεφτά τους;
Εγώ πήρα δύο από αυτά και τα χάρισα μετά από λίγο καιρό γιατί απλά ήταν άχρηστα. ¶σε που έδωσα άλλα τόσα λεφτά για φίλτρα θερμαντήρα κ.λ.π
Το βλέπει αυτό ο κάθενας αλλά μετά την αγορά. Έ δε θάπρεπε να ενημερώνουμε για κάτι τέτοια. Δηλαδή εντάξει θέλεις να το πάρεις σου φαίνεται φτηνό αλλά είναι κι αυτά που δεν ξέρεις... Τη στιγμή που τα πετ-σοπ κάνουν ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες στο θέμα της ποιότητας και των τιμών
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-05-08, 00:35
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikman Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά το ξαναλέω δεν έχω τίποτα με το Νεοκλή. Ήταν μία αφορμή για να κάνω αυτό το σχόλιο. Και δεν είναι περιττό.

Ας αφήσουμε τον Νεοκλή και την αγγελία του. Θα σου πω ένα άλλο παράδειγμα: Τα ενυδρεία που πουλάει το Καρφουρ, πόσος κόσμος τα έχει αγοράσει λόγω της τιμής τους. Πιστεύεις ότι αξίζουν τα λεφτά τους;
Εγώ πήρα δύο από αυτά και τα χάρισα μετά από λίγο καιρό γιατί απλά ήταν άχρηστα. ¶σε που έδωσα άλλα τόσα λεφτά για φίλτρα θερμαντήρα κ.λ.π
Το βλέπει αυτό ο κάθενας αλλά μετά την αγορά. Έ δε θάπρεπε να ενημερώνουμε για κάτι τέτοια. Δηλαδή εντάξει θέλεις να το πάρεις σου φαίνεται φτηνό αλλά είναι κι αυτά που δεν ξέρεις... Τη στιγμή που τα πετ-σοπ κάνουν ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες στο θέμα της ποιότητας και των τιμών
3 χρονια εχω του καρφουρ...και μαλιστα την παλια εκδοση......μονο μετα 3 χρονια αλλαξα κυκλοφορητη..ολα λειτουργουν αψογα
αυτο το ενυδρειο θα συνεχισω να το υποστηριζω ωστε να υπαρχει ανταγωνισμος στο μονοπωλειο των πετσοπ
εδω στην επαρχια ειδικα δε βοηθουν καθολου στις τιμες!!!..για ποιοτητα δε...αστα να πανε...
Παλιά 14-05-08, 00:46
Senior Member

Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην nikman Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην nikman
Προεπιλογή

Παράθεση:
3 χρονια εχω τους καρφουρ...και μαλιστα τηνπαλια εκδοση......μονο μετα 3 χρονια αλλαξα κυκλοφορητη..ολα λειτουργουν αψογα
αυτο το ενυδρειο θα συνεχισω να το υποστηριζω ωστε να υπαρχει ανταγωνισμος με το μονοπωλειο των πετσοπ
εδω στηνεπαρχια ειδικα δε βοηθουν καθολου στις τιμες!@!!
Νομίζω υπερβάλλεις. Το Καρφούρ για να το κάνεις "ενυδρείο" (εσωτερικό φίλτρο, θερμαντήρα, έξτρα λάμπα) θα δώσεις όσα και για ένα αντίστοιχο juwel το οποίο θα το διαλέξεις μεταξύ τριών χρωμάτων και θα μπορείς να το βάλεις και σε ένα σαλόνι χωρίς να σου χαλάσει το ντεκόρ.
Και από ποιότητα ξύλου (μελαμίνη) καμία σχέση.
-------------------------
μετέφερε το στο παντός επιστητού

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikman : 14-05-08 στις 00:46 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-05-08, 00:49
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Νομίζω υπερβάλλεις. Το Καρφούρ για να το κάνεις "ενυδρείο" (εσωτερικό φίλτρο, θερμαντήρα, έξτρα λάμπα) θα δώσεις όσα και για ένα αντίστοιχο juwel το οποίο θα το διαλέξεις μεταξύ τριών χρωμάτων και θα μπορείς να το βάλεις και σε ένα σαλόνι χωρίς να σου χαλάσει το ντεκόρ.
Και από ποιότητα ξύλου (μελαμίνη) καμία σχέση.
-------------------------
μετέφερε το στο παντός επιστητού

το καρφουρ το πηρα 120 ευρω.....γιατι να παρω αλλο θερμαντηρα? μια χαρα δουλευει αυτος..και το φιλτρο εχει χωρο για πολυ βιολογικο υλικο...για το φως οκ αλλα αν θες σοβαρα φυτα και στο γιουβελ θελει πατεντα για λαμπα....και η τιμη για το 125 ειναι 300 ευρω εδω......ΧΩΡΙΣ τη βαση...κανεις συγκριση?? καμια σχεση

οποτε ενυδρειο καρφουρ κομπλε με βαση τωρα εχει 140 ευρω στα 120 λιτρα.....το juwel εχει 125 λιτρα 300 ευρω χωρις βαση......160 ευρω διαφορα για μια λαμπα παραπανω???.και να σου λειπει και η βαση??
Παλιά 14-05-08, 01:07
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:

οποτε ενυδρειο καρφουρ κομπλε με βαση τωρα εχει 140 ευρω στα 120 λιτρα.....το juwel εχει 125 λιτρα 300 ευρω χωρις βαση......160 ευρω διαφορα για μια λαμπα παραπανω???

Ένα πετ σοπ έχετε στη Αλεξανδρούπολη και κάνει τα δικά του;
Εγώ το Lidάκι το πείρα 200 κομπλέ
Και το Rio125 κάπου εκεί το βρίσκεις τώρα. Ναι το Rio είχε κάποτε 300 με βάση αλλά τώρα έχουν πέσει οι τιμές.
Πες του δικού σας εκεί να αγοράζει από άλλο προμηθευτή που να μπορεί να τα δίνει φτηνότερα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-05-08, 01:10
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:

Ένα πετ σοπ έχετε στη Αλεξανδρούπολη και κάνει τα δικά του;
Εγώ το Lidάκι το πείρα 200 κομπλέ
Και το Rio125 κάπου εκεί το βρίσκεις τώρα. Ναι το Rio είχε κάποτε 300 με βάση αλλά τώρα έχουν πέσει οι τιμές.
Πες του δικού σας εκεί να αγοράζει από άλλο προμηθευτή που να μπορεί να τα δίνει φτηνότερα.
4 πετσοπ εχουμε αλεξ-πολη και το ενα ειναι και αλυσιδα γνωστη......αλλα κανουν οτι θελουν....γιαυτο με βλεπεις να υπερασπιζομαι τοσο το καρφουρ.....εχω 3 ενυδρεια...τα 2 καρφουρ!!..
απο πετ...ακομη θα μαζευα λεφτα για το πρωτο μου....
Παλιά 14-05-08, 00:37
Το avatar του χρήστη Τσιόνογλου Σταύρος
Τσιόνογλου Σταύρος Ο χρήστης Τσιόνογλου Σταύρος δεν είναι συνδεδεμένος
Moderator

Περιοχή: Κατερινιώτης που μετανάστευσε στη Κομοτηνή (Νύφη).
Προεπιλογή

Όποιος θέλει να αγοράσει κάτι ας ψαχτεί πρώτα μόνος του,καλά όλοι οι νέοι χομπίστες οταν θέλουν να αγοράσουν κάτι είναι σαν τα αρνιά που πάνε για σφαγή,ας ανοίξουν τα μάτια τους και ας ψαχτούν επιτέλους λίγο και μόνοι τους για το τι τους συμφέρει ,όταν πανε να αγοράσουν οτιδήποτε αλλο απο ρούχα ως αυτοκίνητο αλωνίζουν την αγορα για να βρούν αυτό που τους συμφέρει και ποιοτηκά και οικονομικά,όταν αφορά το χόμπι είναι θύματα?κάποια στιγμή πρέπει να ξαεσταρβωνόμαστε και μόνοι μας αλλιώς θα μας τον πιάνουν συνέχεια και παντού .Οταν δεν σε συμφέρει κάτι δεν το αγοράζεις απλά .Και εγώ αγορασα τον παραπάνω κοντρόλερ πιο φθηνά και απο το ιντερνετ καθώς και τα φίλτρα μου (απο καταστήματα Θεσ/νίκης) αυτό δεν σημαινει τίποτε.Στο κάτω κάτω ελεύθερη αγορά έχουμε και ο καθένας πουλάει όσο θέλει,για τον φραπέ που έχει 3,5 και 4 ευρώ τα στάζουμε.
Παλιά 14-05-08, 09:23
Το avatar του χρήστη alan boy
alan boy Ο χρήστης alan boy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Ανδρος κυκλαδες
Προεπιλογή

Παράθεση:
αν τον εδινε 500 ευρω κι εγω μαζι σου νικμαν θα ημουνα και θα εκανα παρεμβαση.....αλλα να γινει θεμα για 10 ευρω........νομιζω πως το σχολιο σου ηταν περιττο...απλα αυτο
φιλικα παντα
συμφωνω απολυτα με αυτο

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές