|
|
||||
|
||||
![]()
ευχομαι να ζησουν τα μωρα σου...γιατι θα ηθελα να σου αγορασω μερικα....εδω και καιρο ψαχνω και δε βρισκω...αλλα το κυριοτερο αρχισα να παιρνω ψαρια απο αναπαραγωγες σε χομπιστες...(προηγηθηκαν κορυ κι ελπιζω να ακολουθησουν και τα ανκιστρους σου...)
|
|||
|
|||
![]()
-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Το πρωι βρηκα 34 μικρα ψοφια και πριν απο λιγο μαζεψα τα τελευταια 17.... ![]() ![]() Δε ξερω τι πηγε λαθος...ισως η θερμοκρασια που εφτασε στους 30?Τι αλλο ρε γ@μ...!!! ![]() Ολα πηγαινανε ρολοι και μεσα σε μια βραδια η καταστροφη... -Μεσα στο 35λιτρο υπαρχει-μεγαλωνει και ενα μικρουλι μισο ποντο δεν ειναι,δε ξερω τι ψαρι ειναι (ειναι μικρο γιανα καταλαβει κανεις τι ειναι)...ή σκαλαρακι απο αυγο που μεταφερθηκε με τα κλαδεματα που εχω μεσα στο 35λιτρο ή πλατυ (αυτα τα δυο ειδη ειχανε γεννησει τις ιδιες μερες με τα sp3...). -Κριμα και υπολογιζα να τα μοιρασω ετσι καθ'οτι ηταν η πρωτη γεννα για να μου παει καλα.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
γιατι ρε μιχαλη???
κριμα.......... υ.γ.μολις γεμισα το ενυδρειο.... δεν χανει...... ακομα.......
|
|||
|
|||
![]()
-Μολις πηρα μετρηση pH > 7,6 (τοσο μετραει ΑPI)
![]()
|
||||
|
||||
![]()
στο ενυδρειο ποσο ειχες?ανεβηκε αποτομα δηλαδη?οντως η θερμοκρασια ειναι ενα θεματακι αλλα ποσο μεγεθος ειχαν?μηπως εγινε με αμμωνια τιποτα?τοσο μαζικος θανατος ....
|
|||
|
|||
![]()
-Εχθες εκανα την καθιερωμενη αλλαγη(καθε 2η μερα).Ταισα ως συνηθως χωρις να αλλαξει κατι παρα μονο οταν διαπιστωσα αργα το απογευμα την θερμοκρασια στους 29 με 30 αποφασισα να βαλω αεραντλια...
-Να ναι αυτο το λαθος?(ανεβασε το pH?) -Τα μικρα ηταν πανω απο 1 εκ.μηκος(12-15mm). Επισης κατι που τωρα σκεφτομαι-δε ξερω αν παιζει ρολο- δεν εβαλα Fistamin στην χθεσινη αλλαγη(οχι οτι ειναι απαραιτητο,αλλα εγω εβαζα σε καθε αλλαγη μου και ολα πηγαιναν καλα) -Παντως μολις βρηκα τα πρωτα 34 μικρα σημερα το πρωι τα απομακρυνα και εκανα αλλη μια αλλαγη προσπαθωντας ετσι να βελτιωσω το"κακο" μετρωντας περι τα 17-18 μικρα τα οποια ζουσαν ακομη να ειναι σε καλη κατασταση-δεν εδειχνε οτι κατι συνεβαινε...Αυτο κατα τις 8 το πρωι. Κτα τις 2 το μεσημερι δεν υπηρχε τιποτα παρα μονο τα μικρα "κοκκαλωμενα" πολλα απο τα οποια εδειχναν λες και ηταν ζωντανα ακομη(με τα χρωματα τους) κι οχι εκεινο το χλωμο του νεκρου ψαριου..
|
||||
|
||||
![]()
εχω την εντυπωση οτι κατι αλλο εγινε στο 1+cm δεν ειναι και τοσο τοσο ευαισθητα πια ανκιστους ειναι και νταχει να χανες αρκετα αλλα ολα μαζι?καποιος εξωτερικος παραγοντας πιστευω ειναι
παντως δεν εχει ξαναγεννησει το ζευγαρακι?εγω θα τα αφηνα με τους γονεις ο πατερας φυλαει καλα τα μικρα και με πικνη βλαστηση καποια θα επιζουσαν τα ποιο δυνατα και θα αναπτυσονταν πολυ καλυτερα αποτι και τα 50 μαζι σε 35 λιτρα για να μεγαλωσεις τοσα ηθελες αρκετα λιτρα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ | piranhas2 | Σαλιγκάρια | 7 | 12-03-08 17:00 |
Ancistrus sp3 τσακωμος | netblues | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 11-01-07 10:14 |
ΑΥΓΑ ΑΠΟ KEYHOLE | Tsok | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 09-01-07 20:31 |
Τσαμπι αυγα σε ενυδρειο απο τον Αρη!!!!! | Pritanis | Δίσκοι | 14 | 07-03-05 10:15 |
Αυγα απο Ramirezi!!! Και τωρα τι? | x-nos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 48 | 19-10-04 04:06 |