|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν είμαι πολύ εκνευρισμένος.
Σήμερα βρήκα το ένα θηλυκό ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ του γλύφτη!!! Το είχε μαγκώσει κοντά στο φίλτρο και ρουφούσε τη κοιλιά του. Δεν το πρόλαβα…. Ο γλύφτης είναι πλακόστομος (ελπίζω να το γράφω σωστά) και μέχρι στιγμής δεν είχε δείξει τη παραμικρή ένδειξη βίας, πλην ζήλιας και αντιπάθειας σε ένα πάρα πολύ μικρό γλύφτη του είδους του που του το ΅βαλα για παρέα και αυτό κατά καιρούς το κυνηγάει. Πέρα από αυτά έχω και 2 «ινδιανάκια». Ευχαριστώ Tolis που προσδιόρισες το χρονικό διάστημα |
|
||||
|
||||
![]()
Να το έπιασε ο "γλύφτης" για να το φάει είναι σχεδόν απίστευτο.
Κατά πάσα περίπτωση θα είχε πεθάνει από πριν, οπότε και κάνει αυτό που ξέρει άμα βρεί κάτι πεθαμένο. |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω δεν ξέρω.
![]() Α, ξέχασα να αναφέρω πως το πρωί αυτό το "μαύρο" που είχε το άλλο ψαράκι στη κοιλιά του εξαφανίστηκε! Να υποθέσω πως γέννησε και κέρασε μεζεδάκια στα υπόλοιπα;; Δεν βλέπω τίποτα πάντως! |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν γεννήσει η γκαπίνα σου, λογικά θα προλάβεις να δεις τα μικρά για μια-δυο μέρες, ακόμα και εάν τελικά δε σου ζήσουνε και τα φάνε τα άλλα ψάρια του ενυδρείου σου. Είναι πολύ δύσκολο να μη σου γεννήσουν!!! Επίσης καλό θα ήταν να προσέξεις την αναλογία σου. Γενικά 1 αρσενικό 2 θηλυκά ή ακόμα καλύτερα 3. Εμένα επειδή από τις τελευταίες γέννες επιβιώσαν μόνο αρσενικά, έχω αναλογία 1 προς 1 και για αυτό το λόγο έχουν μειωθεί οι γέννες μου+ ότι είναι μικρά ακόμα τα αρσενικά μου. Ο πλακόστομος αποκλείεται να επιτίθεται στα γκαπάκια. Στο δικό μου ενυδρείο ένα γκαπάκι ήταν ψιλοάρρωστο και δε τη "πάλευε" πολύ. Μια μέρα είδα όλα τα ψάρια από corydoras μέχρι και άλλα γκάπι να το τσιμπάνε και να το τρώνε. Ψάχνοντας στο forum, είχα βρεί ότι πολλές φορές, όταν ένα ψάρι είναι ετοιμοθάνατο, τα άλλα το τρώνε. Ετσι αποφάσισα να τα αφήσω να το φάνε, γιατί αυτή είναι η φυσιολογική τους λειτουργία και το επόμενο πρωί, μάζεψα ότι είχε απομείνει.Γενικά υπομονή!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Το είδα το όνειρο χθες το βράδυ και πριν από λίγο το γκάπι άρχισε να γενάει!
Όμως όλα πέσανε στο πάτο. Υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσουν; Είναι πάρα πολλά αλλά ασάλευτα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά μέχρι τώρα τα περισσότερα αν όχι όλα θα σαλεύουν!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά μέχρι και τώρα γεννάει αλλά ΚΑΝΕΝΑ δεν σαλεύει.
Θα ζωντανέψουν;;;; Υπάρχουνε πάνω από 30 στο πάτο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πότε είναι έτοιμη?? | CHRIS4204 | Ζωοτόκα | 16 | 11-03-08 12:04 |
Πόσο και Πότε?? | Perazzi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-03-08 20:06 |
Αυξηση σκληροτητας. Πότε? | moogy | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 29-08-06 15:17 |
Πότε θα γεννήσει? | petran | Ζωοτόκα | 6 | 19-04-06 11:07 |