|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Τα 2 ψάρια που ψόφησαν τα κοιλιά τους ηταν φουσκομενα, προσεξα πριν και τα άλλα 2 σκαλάρια έχουν φουσκωμένο κοιλιά
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 18-03-08 στις 02:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μήπως είχαν σηκωμένα λέπια κ τα μάτια τους ήταν προς τα έξω?
|
||||
|
||||
![]()
όχι..
|
|||
|
|||
![]()
Αφού έχεις corydοras,καλύτερα να μη βάλεις αλάτι.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To φάρμακο που πήρες δεν νομίζω να έχει αποτέλεσμα με το Ick.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε καιρος ηταν...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε ναι...
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί τον κόψατε,ρε παιδιά...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Που είναι ο cichlidakias? οεο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα είναι το πρώτο μου ποστ στο forum γι αυτό ζητάω συγνώμη αν δεν μπήκα σε σωστό νήμα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι γιατί είμαι αρχάρια με τα ενυδρεία.΄Έχω ένα ενυδρείο 30 λιτ. κ έχω πρόβλημα με ένα από τα ψάρια μου συγκεκριμένα με τον μονομάχο. Έχει φουσκώσει η κοιλιά του κ απο την μία πλευρά είναι σα να έχει ένα μεγάλο καρούμπαλο μου είπαν να βάλω διάλυμα σκόρδου γιατί μπορεί να είναι εντερικό το πρόβλημα αλλά το έκανα κ πάλι τα ίδια αν κ δεν νομίζω ότι είναι αυτό το πρόβλημα. Σας παρακαλώ αν ξέρει καποιος κάτι ας με βοηθήσει.
------------------------- Perazzi είχα κ εγώ το ίδιο πρόβλημα που περιγράφεις κ μου είπαν ότι είναι άλγη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sly8erin : 18-03-08 στις 19:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε , έτσι νομίζω πέρασε το πρόβλημα τα άλλα ψάρια που έμειναν φαίνονται μια χαρά σήμερα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αααχχχ!!! παλιες καλες στιγμες!!!....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιναν καλά τα ψαράκια και μας ξέχασες??? Πως πάνε ζούνε καλά τα υπόλοιπα?? Η θολούρα??
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια.... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 02-11-07 12:32 |
Help - Βοήθεια!!!! | dessert | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 04-05-07 13:24 |
Βοήθεια !! | Access | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 28-03-06 23:23 |
Βοήθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | filippas | Malawi | 13 | 16-06-04 22:00 |