|
|
|||
|
|||
![]()
Μαθημα αρχαριων Νο 1 : Τα βακτηρια που χρειαζομαστε για να μετατρεψουν την αμμωνια σε νιτρωδη αλατα, και τα νιτρωδη σε νιτρικα αλατα, δεν κολυμπουν στο νερο, αλλά καθονται πανω σε επιφανειες. Υπαρχουν σε ολα τα διακοσμητικα, φυτα, και το υποστρωμα, αλλά αναπαραγονται και ευδοκιμουν κυριως οπου εχει δυνατη ροη νερου, δηλαδη στα υλικα του φιλτρου.
Μπορεις να εξηγησεις και οταν υπαρχει ελλειψη βακτηριδιων, πως δημιουργουνται μικροσωματιδια? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αλλά ο φίλος μας εδώ μάλλον δεν έχει καθόλου βακτήρια μέσα στο ενυδρείο. τα βακτήρια οταν δεν υπάρχουν δηλ. όταν δεν έχει στρώσει τοενυδρείο δημιουργουν αυτά τα σωματήδια με συνέπεια αμμωνία-με συνέπεια θάνατο ψαριών. να βάλουμε μπρατσάκια στα βακτήρια να πάνε και στο νερό.? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Perazzi τα ψαρια προφανως εχουν ικ (και οχι ιρικ) αλλά αυτο δεν εξηγει την θολουρα στο νερο. Το φιλτρο σου μηπως το επλυνες με νερο βρυσης προσφατα, ή προσθεσες κανενα νεο ψαρι προσφατα? Επειδη δεν ειμαι καλος στα φαρμακα δεν ειμαι σιγουρος αν αυτο που πηρες κανει για ικ ας απαντησει καποιος αλλος, αλλά σε πρωτη φαση θα προτεινα γενναιες αλλαγες νερου (σε ιδια θερμοκρασια κι αντιχλωριο) ανεβασμα της θερμοκρασιας και προσθηκη ενυδρειακου αλατιου. Και κοψε το ταισμα τελειως. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι φαρμακο για ικ.Η ΤΕΤΡΑ το λεει σαν φαρμακο γενικης χρησης.
|
|
||||
|
||||
![]()
αμεσως μολις εβαλε το φαρμακο ομως να βγει το ικ? ταυτοχρονα...?
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτό?
|
||||
|
||||
![]()
σωστα λεει ο πασχαλης, αν μπορεις να ανεβάσεις μια να δουμε...
οι ασπρες κυλίδες βγήκαν αμεσως μολις εβαλες το φάρμακο?
|
|||
|
|||
![]()
Και μάλιστα,αν διαβάσουμε τις ενδείξεις,πρόκειται για το αντιβακτηριδιακό της tetra.Η ίδια εταιρεία σε αντιπρωτοζωικό(κατα του ich) έχει το contra spot.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν καταλαβαίνω τίποτα άπαυτα που λέτε, ich τη είναι contra spot τη είναι. Παρακαλώ πιτε μου κάτι να κάνω να βάλω κάποιο φάρμακο η κάτι άλω αλλιώς θα τρελαθώ.. μεγάλος μαλακας είμαι εγώ μα πολύ μεγάλος
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 18-03-08 στις 01:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Perazzi;245764]Δεν καταλαβαίνω τίποτα άπαυτα που λέτε, ich τη είναι contra spot τη είναι. Παρακαλώ πιτε μου κάτι να κάνω να βάλω κάποιο φάρμακο η κάτι άλω αλλιώς θα τρελαθώ.. μεγάλος μαλακας είμαι εγώ μα πολύ μεγάλος
![]() ![]() ![]() ------------------------- ich ειναι η ασθενεια των λευκων κηλιδων.contra spot ειναι ενα αλλο φαρμακο της τετρα για αυτην την ασθενεια.Εγω για το ich σου προτεινω το protazol της sera. Το εχει το zoo park.και ανεβασε την θερμοκρασια σταδιακα στους 30 βαθμους. |
|
|||
|
|||
![]()
Χαλάρωσε,αδελφέ!Ich είναι η ασθένεια που κατα πάσα πιθανότητα έχουν τα ψάρια σου(ανέβασε φωτο για επιβεβαίωση) και το tetra medica contra spot είναι το κατάλληλο φάρμακο της tetra γι αυτήν την ασθένεια.Ως πρώτο βήμα,μέχρι ν'ανοίξουν τα μαγαζιά,αύξησε τη θερμοκρασία στους 30 και διατήρησέ την εκεί καθόλη τη διάρκεια της θεραπείας.Τι ψάρια έχεις μέσα(υπάρχει λόγος που σε ρωτάω).
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To φάρμακο που πήρες δεν νομίζω να έχει αποτέλεσμα με το Ick.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε καιρος ηταν...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε ναι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πριν 2 ώρες έβαλα ένα φάρμακο Tetra Medica-General tonic και νερό έγινε πράσινο αλλά πάνω στα ψάρια έγιναν κάποιες λεκέδες άσπρες μικρές σαν κομματάκια ζάχαρης
|
|||
|
|||
![]()
μεγάλε μόλις τα ψάρια σου αποκτείσανε ιρικ
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι ώμος όταν έβαλα το φάρμακο
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο το φαρμακο αν δεν κανω λαθος καταστρεφει την βιολογια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έλα Αντώνη μι μου λες τέτοια θα σταματήσει η καρδιά μου, ο πετσοπάς με είπε ότι θα περάσει αυτό που συμβεί
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια.... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 02-11-07 12:32 |
Help - Βοήθεια!!!! | dessert | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 04-05-07 13:24 |
Βοήθεια !! | Access | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 28-03-06 23:23 |
Βοήθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | filippas | Malawi | 13 | 16-06-04 22:00 |