|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Της ferplast δεν το έχει... Δες εδώ πως είναι...http://www.ferplast.com/marexeng/pro...1/Default.aspx |
|
||||
|
||||
![]()
μηκος ποσο ειναι ρε συ ?να κρυβεται ρε γαμωτο...
λες τα κεραμικα θα βουλωνουν με την αλγη γρηγορα σε σχεση με αυτα σαν το δικο σου ε? αυτα στο ebay ομιζω ειναι οτι πρεπει για να κρυβονται ευκολα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μήκος γυρω στα 20 εκατοστά... Κρύβεται πολύ εύκολα με ένα μπουκετάκι από κανένα ομορφο φυτάκι...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αξιζει η διαφορα στο μεγεθος (5-20)με την δουλεια που κανει σε σχεση με αυτα με το κεραμικο λες?εκει ειναι το θεμα...
|
||||
|
||||
![]()
Για να σου πω την αλήθεια δεν έχω χρησιμοποιήσει το κεραμικό, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω στα σίγουρα...
Υποψιάζομαι όμως ότι η μεμβράνη που έχει ίσως και να μπουκώνει... Μου θυμίζει λίγο το διαχυτή της tetra τον πλαστικό... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οτι θα μπουκωνει με την αλγη θα μπουκωνει ποιο γρηγορα σιγουρα...
το δικο σου φαινεται ποιο καλο γενικα αλλα εχω που εχω δυο μπαστουνια μεσα εχω και εκεινο τον παλιο θερμαντηρα τον shego που γυαλιζει ο κερατας αμα βαλω και το μαρκουτσι αυτο καλυτερα να κανω reef λιγοτερο εξοπλισμο θελει μεσα ποιο ευκολα θα κρυβα 10 αντλιες λεμε... ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Εσύ ξέρεις Κωστή... Παντως δεν χτυπαει πολυ στο μάτι γιατί είναι διάφανος, για αυτό σου είπα ότι κρύβεται εύκολα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη διαχυτη CO2 "alla aquamedic" | vasilakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 25-01-09 15:07 |
διαχυση co2 σε 2213 | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 11-01-08 02:20 |
JBL Διαχυση | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 06-10-07 22:53 |
Διαχυση Co2 | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 02-09-07 11:34 |
co2 διαχυση σε sump?γινεται? | alan boy | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-06-07 08:17 |