|
|
|||
|
|||
![]()
δεν καταλαβαινω πως τοποθετεις το φοτιστικο που προτεινει ο Ανδρεας
εχω το rio 240 και εχει ηδη ενα φωτιστικο με δυο καπακια μπροστα-πισω εαν θελησω και αλλες λαμπες περνω αλλο ενα φωτιστικο αλλα μετα πως χωρανε ολα αυτα στο σταθερο καπακι; |
|
||||
|
||||
![]()
Αλάζουν τα καπάκια που έχεις! Μπαίνουν τα καινούργια που φαίνονται στην φωτό που υπάρχει στο λινκ ποιο πάνω.
|
||||
|
||||
![]()
με ενδιαφερει και μενα αυτο.....
Δηλαδή βαζεις 4 νεα κομματια ? Δυο στη μεση με τις 4 λαμπες και απο ενα μπρος πισω? |
|
|||
|
|||
![]()
ενα στη μεση μεταξυ των 2 φωτιστικων και απο ενα σε καθε ακρη
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό στο link που έδωσες είναι της juwel ? Αθήνα παίζει να υπάρχει ?
|
|
|||
|
|||
![]()
(ειμαι χαζος συγνωμη
![]() λες οτι πετας τα καπακια και κρατας το ενα φωτιστικο αγοραζεις αλλο ενα ιδιο φωτιστικο με 3 καπακια (προφανος μικροτερα συνοληκα σε βαθος απο αυτα που πεταξαμε στην αρχη τα λεω καλα; |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω δεν το καταλαβα orck.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι όπως το καταλάβατε είναι!
Τα καπάκια που έχετε τώρα με το ένα φωτιστικό είναι άχρηστα (ή τα κόβετε μόνοι σας και δεν αγοράζετε τα νέα μικρότερα καπάκια). Και τα νέα καπάκια μπαίνουν εκατέρωθεν και ένα μικρό στη μέση ανάμεσα στα δυο φωτιστικά!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δυσκολευομαι να φανταστω οτι αν φυγουν τα δυο καπακια στη θεση τους μπορουν να μπουν αλλο ενα φωτιστικο + 2 μικροτερα καπακια.....
δηλ. στο τελος θα εχεις 4 λαμπες ? ------------------------- οκ....με προλαβες.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 15-02-08 στις 21:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κρατάς από το παλιό καπάκι μόνο το φωτιστικό.
Στη συνέχεια τα τοποθετείς ως εξής από πίσω προς τα εμπρός όπως φαίνονται και στη φωτογραφία του λink: 1. Νέο στενό flap 2. Παλιό φωτιστικό (που δεν φαίνεται στη φωτογραφία) 3. Νέο πλαστικό ειδiκό flap το οποίο καλύπτει το κενό που προκύπτει ανάμεσα στα δύο φωτιστικά. Διότι αν τοποθετήσεις δύο φωτιστικά το ένα δίπλα στο άλλο όπως αντιλαμβάνεστε ανάμεσά τους δημιουργείται ένα κενό πάνω από τις δύο γειτονικές λάμπες το οποίο πρέπει να καλυφθεί (κα καλύπτεται με το δεύτερο flap της φωτογραφίας το οποίο παρατηρήστε ότι έχει και στις δύο πλευρές και στις τέσσερις γωνίες άκρες για μαντάλωμα τσα φωτιστικά). 4. Νέο φωτιστικό (φαίνεται τρίτο στη σειρά στη φωτογραφία) 4. Νέο στενό flap (τελευταίο μπροστά - μπροστά στη φωτογραφία του link με την εσοχή για το άνοιγμα) Σου περισσεύουν τα δύο παλιά flap Εννοείται ότι παλιό και νέο φωτιστικό μπαίνουν σε όποια από τις δύο παραπάνω θέσεις θέλεις αφού είναι πανομοιότυπα. Ελπίζω να το περιέγραψα με σαφήνεια. Νομίζω ότι ο "Μικρός" το απέδοσε πολύ σωστά και λακωνικότατα ! ![]() Edit: Oπς leonm με πρόλαβες ! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός σε Juwel Rekord 70 | xontros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 21-02-08 07:56 |
Φωτισμός | theodor72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-01-08 09:54 |
Φωτισμός στο Juwel Rio 125 lt | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 20-12-07 15:49 |
Φωτισμός | giagligian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 10-09-07 23:53 |
φωτισμός | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 18-05-06 11:46 |