|
|
|||
|
|||
![]()
ωραια κατασκευη αλλα δεν ειναι rio
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρπαζω την ευκαιρια του θεματος για να μην ανοιγω καινουργιο ποστ. Εχω σκοπο να αφαιρεσω το ballast απο το καπακι του ενυδρειου (lido 120 - προετοιμασια για καλοκαιρι). Καπου μαλλον πηρε το ματι μου οτι το μηκος του καλωδιου των ακροφυσιων σε σχεση με το ballast δεν πρεπει να ειναι πολυ μεγαλο. Ισχυει αυτο? Παρολαυτα (επειδη θα μπει κ τριτη λαμπα) εκανα δοκιμαστικη συνδεση ενος οτιναναι-ηλεκτρονικου-ballast με τα μηκους 2.30 στεγανα ακροφυσια της arcadia και η λαμπα αναψε κανονικοτατα. Τελικα τι παιζει?
------------------------------------------------------- Κανεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Το δικο μου ειναι juwel, και ο τιτλος λεει "juwel επιπλεον φωτισμός" οποτε το εβαλα. το δικο μου τι juwel ειναι?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το κατάλαβα σωστά είναι το Record 110 Μιχάλη? Αυτό που από το εργοστάσιο έχει 2 λάμπες?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ειχε 2 λαμπες.
Εξωτερικες διαστασεις 100Χ40Χ40εκ. 140 λιτρα περιπου
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Σειρά Record.
Πολύ καλή κατασκευή! Τα ballast που? έξω στο έπιπλο?
|
||||
|
||||
![]()
τα ballast τα εχω απο εξω διπλα στην πριζα.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός σε Juwel Rekord 70 | xontros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 21-02-08 07:56 |
Φωτισμός | theodor72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-01-08 09:54 |
Φωτισμός στο Juwel Rio 125 lt | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 20-12-07 15:49 |
Φωτισμός | giagligian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 10-09-07 23:53 |
φωτισμός | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 18-05-06 11:46 |