|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για εύκολα φυτά μπορείς να δεις εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537
Το ψαράκι που είναι στην τρίτη φωτογραφία γνωρίζεις πώς λέγεται; Σχετικά με το χαλίκι ο χαλαζίας είναι ότι πρέπει αλλά καλύτερα θα ήταν αν ήταν σκουρόχρωμος. Το συγκεκριμένο ενυδρείο το προωρίζεις για γκάπυ;
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις λαβα...δεν ειναι καλη για τα κορυντορας....τα δικα μου ειχαν συνεχως τραυματισμενα μουστακια....απο το τοτε που εβαλα αμμο λυθηκε το θεμα....κι ο χαλαζιας ειναι καλος γιατι ειναι λειος...η λαβα εχει αιχμες που πληγωνουν!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τα ψαρακια ειναι γκαπισ και ενας αρλεκινος. οταν λεσ αμμο? πουλανε αμμο ειδικη? |
|
||||
|
||||
![]()
Λεω γι' αυτό το ψαράκι:
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν εχω ειδικη αμμο....εχω αμμο απο τα υλικα οικοδομων...ειναι καθαρη ποταμισια...1 ευρω τα 25 κιλα. με καλο πλυσιμο ειναι μια χαρα...
αλλα για τα φυτα δε ξερω αν ειναι οτι πρεπει...γιατι εχω μονο φυτα που αγγιστρωνονται...ανουμπιες, μικροσορουμ και βρυο της ιαβας.. οι "κηπουροι" του gab ας μας απαντησουν...
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις ελέγξει αν η άμμος σου είναι ασβεστολιθική;
|
|||
|
|||
![]() ενα ειδος ντανιο ειναι δεν ξερω πιο ακριβος |
|
||||
|
||||
![]()
ναι...το τεστ με το ακουα φορτε.....δεν ειναι ασβεστολιθικη..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρωτα ψαρακια.Τι τροφες? | taicom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 11-02-08 15:59 |
Χανω τα ψαρακια μου; | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 19-08-07 19:36 |
Nεα Ψαρακια........... | oceanic | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 08-05-07 07:32 |
ΤΙ ΨΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΒΑΛΩ | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 15-04-07 15:11 |
ΛΙΓΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ... ??? | steve_ier | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-04-04 10:42 |