|
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο ρε συ bill δεν το περιμενα να γινει ετσι τοσο κουκλι!Συγχαρητηρια.
Το εξωτερικο eheim τι ακριοβως χρησιμευει?? |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ανθρακα και αντιφωσφωρο (αλουμινιου και σιδηρου) και ενα σφουγγαρακι κατω κατω.
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Z_X που κατάφερε να αποδώσει σε εικόνες αυτόν τον θαυμαστό αλμυρό κόσμο!!!
![]() Πάντως πραγματικά το ενυδρείο έχει μελετηθεί τόσο πολύ, αφού να φανταστείτε ο δημιουργός του δεν έχει κάτσει με μολύβι και χαρτί τόσες πολλές ώρες ούτε στο πανεπιστήμιο του στα 4 χρόνια που σπουδάζει.... ![]() Έχει φέρει την θάλασσα στο σαλόνι του και αυτό είναι σίγουρο... Αφού ακόμη και τα ψάρια του μιλάνε... ![]() ![]() ![]() Υ.Γ.: Πέρα από την πλάκα είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα μπορούσε να έχει, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι και το πρώτο του ενυδρείο... ![]() Και μεγάλο μπράβο και στον Θοδωρή για το μοναδικό aquascape του... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Βασιλη ...το ενυδρειο σου εγινε πανεμορφο μεσα σε πολυ μικρο διαστημα.
Δειτε πως φαινεται το φως στην πρωτη φωτο , τρομερο ... HQI rules !!! Βασιλη , με την AIHUA δουλευεις ? Ευχαριστημενος ?
|
||||
|
||||
![]()
Μάστορα μπραβο αλλά ακόμα άδειο ρε φίλε
![]() ![]() Μήπως η αντλία του σκιμμερ είναι πολύ ψηλά???Στον προβολέα μαγνητικό μπάλαστ έχεις? Αν ναί Tricky εξήγησε του νεαρού τα τεχνικά ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
vasilakis τελος ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ απο εδω και περα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο! Ένα μεγάλο μπράβο κι από εμένα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να μαι και γω | giagligian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 13-12-07 15:56 |
Ναι μαι και γω! | jimfytakis | Bettas | 16 | 10-06-07 14:27 |
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ... | makisthess3 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 17-02-06 15:22 |
Ζηλεψα και να μαι και εγω...... | Pritanis | Δίσκοι | 13 | 29-10-05 14:32 |