|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο φανταστικο το ενυδρειο σου με ιδανικο περιβαλλον για τα παρα πολυ ενδιαφερον ψαρια που εχεις διαλεξει!
Σε ενα αλλο post εχω γραψει την εμπειρια μου με τα caudopunctatus αν θες διαβασε το. Καλη τυχη με το ζευγαρωμα!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά,
Ιnser εχω διαβάσει το πόστ σου και μαζι με αυτό και άλλα που είδαμε στο νετ στήσαμε εγω και ο Γιώργος το περιβάλλον τους. Τα πήρα πρίν ενα μήνα και το καλό είναι οτι ξεχώρισαν αμέσως δύο ζεύγη. Απο οτι βλέπω πάντως γίνονται κάποιες κινήσης αναπαραγωγή κυρίως στα κοχύλια. Θα δείξει,ελπίζω να την βγάλουμε την επόμενη γενιά.. |
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλι!!!! Μπράβο Χρηστάρα!
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου ρε Χριστο με τα ωραια σου...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό!!
Είμαι περίεργος πως θα συμπεριφερθουν μεταξύ τους και κυρίως σε περίοδο αναπαραγωγής.......
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω τι να πω χρησταρα τα εχουμε πει πολλες φορες οτι παντα θα μας αφηνεις αφωνους με τα ενυδρεια σου και τις απιστευτα καλες φωτογραφιες σου ΜΠΡΑΒΟ
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
neo.occelatus και neo.caudopunctatus | Z_X | Tanganyika | 9 | 16-11-07 20:49 |
neo enydreio..... | ntalikaman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 30-09-07 18:42 |
NEO ENΥΔΡΕΙΟ ΤΗΣ RENA | eve_gr2000 | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 23-08-07 21:04 |
neo enydreio me cihlids | prodigy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 28-08-06 22:49 |
Neo Tanganyika Tank 600lt | inser | Tanganyika | 1 | 06-06-06 21:06 |