|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα.
Πρόσφατα αποφάσισα να αντικαταστήσω το σπίτι του oscar μου, το οποίο τώρα φιλοξενείται σε ένα 60άρι της Cayman με εξωτερικό φίλτρο (Το oscar έχει αισίως φτάσει τα 15 εκ. περίπου, οπότε πρέπει άμεσα να αλλάξει σπίτι!). Βρήκα σε pet-shop το παρακάτω ενυδρείο, σε προσφορά 500€: http://www.rena.net/en_gb/products/aquariums/aqualife_wenge.asp Καθώς μόλις ξεκίνησαν οι διακοπές μου σκέφτομαι με την επιστροφή μου να πάω να του το πάρω. (Στο ενυδρείο θα φιλοξενηθεί μόνο το oscar, άντε και κανένας pleco για την άλγη.) Ποια η γνώμη σας για το συγκεκριμένο ενυδρείο? Ως τώρα έχω 2 Cayman με τα οποία είμαι πλήρως ικανοποιημένη και δεν ξέρω αν και της RENA θα μου βγει εξίσου καλό. |
|
||||
|
||||
![]()
Και πάλι νομίζω απο αυτα που εχω ακούσει οτι είναι μικρο για οσκαρ
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λόγω έλλειψης χώρου τα 200Λ. είναι το max. που μπορώ να πάρω, εξάλλου θα έχω το oscar μόνο του. Γενικά το ξέρω αυτό, εγω παιδιά ρωτάω για το ενυδρείο, αξίζει ή να κινηθώ σε άλλη μάρκα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το αντίστοιχο της juwel που έχω κι εγώ έχει διαστάσεις 121*41*55(ύψος) Το ίδιο μήκος έχει και το μεγαλύτερο 300 λίτρων. Επειδή βλέπω ότι σε απασχολεί το θέμα του χώρου και το ενυδρείο που σκέφτεσαι έχει πιο μικρή φάτσα 101cm.
|
||||
|
||||
![]()
Aν μπορουσες να πας σε 300-400λιτρα..ΔΙωξε κανα επιπλο κατι!Εγω εβαλα και στη τουαλετα!Φθηνο ενυδρειο θα βρεις σε μικρες αγγελιες στη ΧΕ ειτε στη κατηγορια διαφορα αντικειμενα ή ζωα η και κανενα στα χαριζεται.Απλα κοιτας να ειναι οκ οι σιλικονες
|
|||
|
|||
![]()
Κοίτα, μέχρι 500€ έχω την ευχερεια να διαθέσω, οπότε θέλω να κινηθώ σε κάτι καινούριο & όχι μεταχειρισμένο ή αμφιβόλλου ποιότητας. Η ερώτησή μου συνοψίζεται ως προς το ενυδρείο της Rena που έχω ποστάρει παραπάνω. Σε αυτό έχω καταλήξει προς το παρόν. Απλά ρωτάω για αυτούς που ίσως έχουν ίδιας μάρκας ενυδρείο εντυπώσεις.
Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Το Rena δεν το ξερω,δες ομως και το Cayman 110.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
neo enydreio me cihlids | prodigy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 28-08-06 22:49 |
Rena xp3 | kamberman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 08-03-05 20:46 |
εσωτερικό φίλτρο RENA | antonio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 30-06-04 00:43 |
Rena Filstar xP2 | psarobone | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-04-03 12:17 |