|
|
|||
|
|||
![]()
Ειδικα αυτο, μην το ξαναπεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
ενοειται επισεις πως χρειαζεσαι ενα φιλτρακι για το μονομαχο σου!
κατι αλλο μηπως εχεις καποιο ξυλαρακι στο ενυδρειο και βγαινει απο αυτο η καφετιλλα?περιορισε προς το παρον στο ελαχιστο το ταισμα και κανε συχνες αλλαγες.... οσο για το στρωσιμο για κοιτα μηπως βρεις καποιον συνχομπιστα απ τα μερη σου να σου δωσει λιγο μπολι να μην ταλαιπορουνται τα ψαρακια....
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ steady, εχω βάλει (μικρο) φιλτρακι στο μονομαχο, αλλα νομιζω οτι μου εδωσαν αρκετα γερικο ψαρι γιατι κοιμαται συνεχεια πανω
στα φυτα... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπερδεμα με ψαρια και φιλτρανση!! | Giannis-Patra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 01-12-07 14:48 |
Μπερδεμα με ποιοτητα νερου.... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 28-10-07 15:13 |
Υπολογισμός του CO2 σε σχέση με το pH και την σκληρότητα του νερού | khpouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-09-07 15:15 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το guppy μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 8 | 22-04-07 22:16 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το molly μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 1 | 22-04-07 14:44 |