|
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο που τα κοπίδια απο το praktiker δεν εχουν διαμαντι αλλά κατι περιεργους τροχους (εκτος αν κανω τοσο λαθος) και νομιζω ότι τα προβληματα στο κοψιμο που αντιμετωπισα, σε μεγαλο ποσοστο οφειλονται σε κακη ποιοτητα κοπιδιου...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γνώμη μου είναι να αγοράζεται από είδη εργαλείων και υγιεινής,είναι φθηνότερα και καλύτερα σε ποιότητα.Είχα πάρει ένα πρίν 2 χρόνια με υποδοχή από πίσω οπου βάζεις πετρέλαιο και καθώς κόβεις εκχέεται μικρή ποσότητα και κάνει το κόψιμο φίνο.Όσα ενυδρεία έχω φτιάξει μέχρι στιγμής με αυτό το κοπίδι έκοψα τα τζάμια.....και το είχα πάρει 3.50 ευρώ....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() οταν λεμε πετρελαιο οτι να ναι ετσι θερμανσης πχ?<αλλα θα μου πεις τοσο ακριβο που ειναι περνω juwel> ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ισως να κανω μια βολτα απο τα σιδηροπωλεια στο κεντρο να δω τι εχουν και μετα praktiker!
|
||||
|
||||
![]()
Καπου ειχα διαβασει οτι καταλληλο λίπαντικο ειναι και το παραφλου που βαζουμε στο ψυγειο του αυτοκινήτου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πετρελαιο βελτιωνει θεαματικα τις ικανοτητες ενος αρχαριου στο κοψιμο τζαμιων. Με ενα λεπτο πινελο μπορουμε να περασουμε την προς κοπη επιφανεια για ενα καλυτερο αποτελεσμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δέ δίνουν,άνοιξε τη δεξαμενή που έχετε το πετρέλαιο θέρμανσης και πάρε από κει,μιά χαρά κάνει!
|
||||
|
||||
![]()
το τζαμι το <<κοβει>> το πετραιλεο και οχι ενα διαμαντι οτι να ναι. δηλαδη θες καλο διαμαντι που περνει μεσα πετραιλεο. κοστοσ 60 με 65 ευρω περιπου. φιλικη συμβουλη.... ποτε μην αφησεις την τυχη του τζαμιου σε ενα απλο διαμαντι.... υπαρχουν καποια που δεν περνουν πτρλ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοστολογιο Τζαμιων Ενυδρειου. | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 12-02-10 00:22 |
Αντοχη τζαμιων | smoof | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-02-10 22:57 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |