|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι νομιζω οτι δεν χρειαζεται καν αυτος ο ανεμιστηρας
![]() ![]() Ο προβολεας θα ψιλοβραζει αλλα δεν δημιουργειται προβλημα στην λαμπα.Εγω δεν εκανα ουτε καν τρυπες στον προβολεα για διαφυγη της θερμοκρασιας. Αν μπει , θα συμφωνησω με το Σταθη οτι ειναι καλυτερα να τραβαει ζεστη εξω παρα να στελνει αερα ... ο προβολεας ειναι μικρος και το να στελνεις αερα σε ενα ερμητικα κλειστο κουτι που βραζει χωρις αλλες εξοδους διαφυγης (ωστε να γινει κυκλωμα) , δεν θα βοηθησει (ισως να κανει και κακο). Μπορει ο Βασιλης να ξερει καλυτερα ομως ![]() Εχοντας περασει ενα ζεστο καλοκαιρι με τον ιδιο προβολεα , την ιδια λαμπα αλλα σε πολυ μικροτερο ενυδρειο , θα πω πως ολο το παιχνιδι ειναι στη ψυξη του ενυδρειου και οχι του φωτιστικου.Αυτο δεν εχει ελπιδα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο μαστορα.Τελικα δουλεψε ο durso απο τι βλεπω.Θελει οπωσδηποτε να τον χαμηλωσεις 7-8 ποντους.Μεγιες και ο βραχος...Αντε να δουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Βασίλη
![]() ![]() Απο πλευρά κατασκευής ολα τά εκανες πολυ καλά.Ο βράχος σου ειναι φανταστικός για ατέλειωτα aquascape ![]() ![]() Καλή συνέχεια |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα Βασίλη πιο πολύ από όλα μου άρεσαν τα φώτα δίπλα στο ράφι
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε ρε Βασίλη... Επιτέλους, μας είχες σκάσει
![]() ![]() ![]() Πολύ γουστάρω ρε φίλε.... Μύρισε θάλασσα επιτέλους....!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Bεβαια θελει λιγο προσπαθεια στο aquascaping αλλα προχωρας με αργα και σταθερα βηματα βλεπω....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό βρέ
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλη ειναι οντως λιγο αραιο αλλα δεν καθονται να στο κανουν οπως θες τα μαστορια...
Κωστα το σκιμερ θα μπει στο σαμπ οταν τελειωσουν οι εργασιες του durso... Το μονο προβλημα που εχω μεχρι τωρα ειναι το durso που δεν εχω καταφερει ακομα να το κανω αθορυβο... Η τρυπα που ειχα κανει στο τζαμι ειναι Φ35 , μεσα στον πυργο υπερχειλησης εχω Φ40 σωληνα και κατω απο τον ανταπτορα Φ32 σωληνα. Λετε να μην αρκει να κατεβασει τοσο νερο για αυτο να κανει τοσο θορυβο ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να μαι και γω | giagligian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 13-12-07 15:56 |
Ναι μαι και γω! | jimfytakis | Bettas | 16 | 10-06-07 14:27 |
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ... | makisthess3 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 17-02-06 15:22 |
Ζηλεψα και να μαι και εγω...... | Pritanis | Δίσκοι | 13 | 29-10-05 14:32 |