|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||||||
|
||||||||
![]()
george αν και το έχω διαβάσει σε ευχαριστώ
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Φίλε Tkagem Παράθεση:
Παράθεση:
Για το αν έχει πέσει μοντάζ, εξακολουθώ να περιμένω από κάποιον που συμμετείχε διευκρινίσεις για κάποια θέματα όπως το "φωτογραφίζω-παίζω με το photoshop-στέλνω" ισχύει ή όχι;; Επίσης κάποια πράγματα που αναφέρεις είναι και οι δικές μου απορίες για αυτό έθεσα τα ερωτήματα όπως : Παράθεση:
άρα τι έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ;; Παράθεση:
Παράθεση:
Και να προσθέσω Μιλάμε για περιπτώσεις ενυδρείου που "τρέχει" ; Τουλάχιστον οι ελληνικές συμμετοχές που γνωρίζω ήταν όλες κάτι τέτοιο. Όμως οι περισσότερες περιπτώσεις πιστεύω (και φαίνεται με γυμνό μάτι) είναι η φάση που έχω κάποια λεφτά δικά μου ή ή φίλων ή εταιρίας και επίσης μια καλή εμπειρία σε ενυδρεία, αγοράζω πολλά και ωραία φυτά, πέτρες, ρίζες, δίνω σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα ένα πρωτότυπο look (άσχετο με την φύση μεν, αρχιτεκτονικά, σχεδιαστικά, καλλιτεχνικά, ορθό δε) βγάζω τέλειες φωτογραφίες, μπορεί να τις διορθώσω και με το photoshop (π.χ που δεν υπάρχει ούτε αεραντλία στο ενυδρείο αλλά το νερό στην επιφάνεια έχει έναν τέλεια ελεγμένο κυματισμό πως τον έκανε - φύσαγε με το στόμα ; ), α, και στο τέλος πετάω μερικά ψάρια μέσα. Αν η επιτροπή βαθμολογεί αυτό τότε ορθώς πράττει. Απλά θα περίμενα κάτι καλύτερο...
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
The International Aquatic Plants Layout Contest 2007 | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 1 | 16-06-07 18:58 |
Διαγωνισμος: 2006 AGA Aquascaping Contest (μεχρι 22/9) | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 17-11-06 18:01 |
Ο mr. Best Of Show - AGA 2005 | gaia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 10 | 09-01-06 21:57 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |
Εχει κανεις το CD "AGA Aquascaping Contest"? | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 07-03-05 00:35 |