|
|
||||
|
||||
![]()
Bill the Mastoras ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilakis : 11-11-07 στις 21:24 |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία πράγματα.... άντε για να δούμε και την συνέχεια....
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Βασιλη για την κατασκευη ... καλη συνεχεια.
Για πες διαστασεις γυαλας ...τι λαμπα θα βαλεις ? |
|
||||
|
||||
![]()
H γυαλα εχει διαστασεις 70χ60χ55 (50-51 υψος νερου).
Το refugium ειναι 60χ35χ(35-30-25 τα υψη των τριων θαλαμων). Οσο για φωτισμο θα μπει προβολεας ΗQI 150 W με λαμπτηρα AIUHA . Τα ballast του προβολεα τα εχω βγαλει σε εξωτερικο κουτι και θα προσαρμοστω πανω του (με τη σχετικη μοντιφα) ανεμιστηρακι απο υπολογιστη. Ελπιζω αυριο να το τελειωσω και το θεμα του φωτισμου για να σας δειξω φωτο.
|
||||
|
||||
![]()
Καλα θα ειναι ...εφτιαξες ενα ενυδρειο καταλληλο για HQI
![]() Αν πιανουν τα χερια σου με αυτα , προσπαθησε να βελτιωσεις καπως τον ανακλαστηρα του προβολεα (αυτο ειναι και το μοναδικο μειον τους) ... τα 150 βατ θα ειναι οριακα και πρεπει να τα μπουσταρεις οσο μπορεις. Παιξε και λιγο με το υψος βιδωματος του προβολεα ...χρειαζεσαι βοηθο να ανεβοκατεβαζει τον προβολεα ενω το ενυδρειο ειναι γεματο νερο και εσυ να το κοιταζεις απο καποια αποσταση 1-2 μετρων ...τα υπολοιπα φωτα στο δωματιο να ειναι κλειστα. |
|
||||
|
||||
![]()
Τον εχω ρυθμισει λιγο καλυτερα απο οτι ηταν γιατι εφευγε πολυ μπροστα το φως και οχι προς τα κατω .
Οσο για το βιδωμα στον τοιχο αυτο σκοπευω να κανω για να καλυψω απ' ακρη σ' ακρη το ενυδρειο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να μαι και γω | giagligian | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 13-12-07 15:56 |
Ναι μαι και γω! | jimfytakis | Bettas | 16 | 10-06-07 14:27 |
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ... | makisthess3 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 17-02-06 15:22 |
Ζηλεψα και να μαι και εγω...... | Pritanis | Δίσκοι | 13 | 29-10-05 14:32 |